Toe aan een kick-ass positionering?

That’s Brandtastic

Als Brand Activator breng ik jouw merk graag in beweging. Ik houd van een praktische aanpak, zodat je meteen stappen gaat zetten.

Positioneer jezelf

Dat kan online middels mijn Positioneer Jezelf programma. Hierbij kun je zelf aan de slag met een te gek online programma, echt leuke video’s (geen droge shizzel, ik houd van praktijkvoorbeelden) en actie in de taxi werkboeken waar je meteen mee aan de slag kunt. Jij bepaalt het tempo en ik sta ondertussen voor je klaar om je verder te helpen, ondersteunen en supporten in de besloten Strong Brands Movement Community.

Yes, dit membership krijg je er gratis bij. In deze community kun je terecht voor je vragen, kun je je verhalen delen, om feedback vragen, kun je S.O.S. P’apptalks aanvragen voor wanneer je er even door heen zit of een schop onder je kont nodig hebt, en komen er regelmatig guest calls voorbij van experts op gebied van branding en positionering. Cool toch?

Do it like Coco

Liever 1 op 1 met mij aan de slag? Dat kan middels mijn Do it like Coco traject (yep, geïnspireerd door pionier en buiten de lijntjes kleurder Coco Chanel), waarbij ik een select aantal ondernemers persoonlijk 1 op 1 help bij hun positionering.

Vertel mij in het onderstaande formulier waar jouw voorkeur naar uit gaat. Dan vertel ik je er meer over. Ik werk het liefst met ambitieuze ondernemers, pittige tantes, a little crazy, een beetje rebels, levensgenieters die alles uit het leven willen halen, met een goede dosis humor. Fun people only :).

What’s interesting about me:

Anouk groeide op in een ondernemersfamilie. Studeerde Marketing en behaalde een Master in Retail Management. Met haar familie richtte ze in 2006 SBS Fotomarketing op. Een niche in de wereld van de merkactivaties. Door te pionieren (en met vallen en opstaan) wist zij Fotomarketing op de kaart te zetten.

Ze was verantwoordelijk voor de marketing en sales en haalde vele A-merken binnen als Chanel, Coca Cola, Heineken, Swatch, L’oréal, Zalando, Booking.com en Unilever.

In 2018 gooide ze het roer om. Anouk heeft nu tot missie om als Personal Brand Activator met lef, humor en creativiteit, vrouwelijke ondernemers te leren hoe zich kunnen positioneren als een A-merk.

Contact

Wil jij meer weten over het Positioneer Jezelf programma of Do it like Coco traject? Of heb je andere vragen? Brand los en vul onderstaand formulier in.

    Contactgegevens
    Anouk Kral | anouk@anoukkral.com | anoukkral.com

    Bezoekadres
    #Workmode | Damsterdiep 10 | 9711 SK Groningen