Archetypes reinvented

Welk type ben jij?

Archetypes helpen je bij het bepalen van je merkidentiteit en positionering. Ze zijn niet alleen leuk om mee te werken, ze leggen ook een sterke basis onder je branding. Hoewel dus heel bruikbaar, waren ze er ook aan toe om afgestoft en opgefrist te worden voor de ondernemers van nu.

Het was tijd om de archetypes nieuw leven in te blazen. It’s a New Era people!

Het is mijn intentie om de toepassing van archetypes slimmer, begrijpelijker, praktischer, vernieuwender, leuker, intuïtiever en helemaal anno nu te maken. Zodat je je er nog beter mee kunt identificeren en het makkelijker wordt om je archetype door te voeren in jouw branding.

Ik ben benieuwd…..Met welk archetype voel jij je het meest verwant?

DOWNLOAD MIJN E-BOOK
E-Book 'Brand Archetypes Reinvented'

Gratis E-Book

Archetypes explained in begrijpelijke taal. En de foto’s. Ooh lala……

Het draait bij het positioneren van een merk niet alleen om de breinpositie die je merk inneemt, maar ook om de positie die je verovert in het hart van de klant. Het gaat om de emotionele waarde die jij als merk creëert.

Juist die emotionele waarde zorgt voor de bereidheid om JA te zeggen tegen jouw merk, de bereidheid om jou de voorkeur te geven boven andere aanbieders, de bereidheid om geld te investeren in jouw merk. Het zorgt voor trouwe klanten en loyale klanten. Voor ambassadeurs.

Het begint bij een glasheldere merkidentiteit. Dat is je basis. Een slimme en leuke manier om je merkidentiteit te ontwikkelen en door te voeren in je brand, is te gaan werken vanuit een archetype.

In dit E-book worden op een praktische en toegankelijke manier alle 12 oertypes uitgelegd, zodat je je heel goed een beeld kunt vormen bij elk type. Zo kun je ook kijken met welk type jij het meeste hebt en waar jij je als merk het meest verwant mee voelt.

Ik ben benieuwd wat je van mijn eigentijdse interpretatie vindt. Laat je het mij weten als je je type ontdekt hebt?

Liefs Anouk

DOWNLOAD MIJN E-BOOK
Fotoshoot Archetype your brand - Anouk Kral - anoukkral.com

Download mijn E-Book

brand archetypes reinvented voor de brand builders van nu!

Download gratis het E-Book “Brand Archetypes Reinvented”. Door de hedendaagse interpretatie van de archetypes, geïnspireerd op Carl Gustav Jung, ontdek je welk archetype het beste past bij jou en bij jouw merk.

NB: This E-book might come as a shock for some of you.  Het zal afwijken van wat je tot nu over archetypes hebt gelezen of gezien. So, brace yourself before downloading.

Vraag het Gratis e-book Archetypes Reinvented aan!
Je meldt je tevens aan voor mijn nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.