Archetypes reinvented

Welk BRANDING ARCHEtype ben jij?

Archetypes helpen je bij het bepalen van je merkidentiteit en positionering. Ze zijn de rode draad en houvast in je business.

Je zou ze kunnen zien als je brand kompas, zodat je niet gaat wieberen en stranden, maar weet in welke richting jij je brand dient te sturen.

Om het je makkelijk te maken heb ik de branding archetypes op mijn eigen wijze omschreven in begrijpelijke taal, zodat je snel jouw type kunt herkennen. Praktisch, vernieuwend, leuk, intuïtiever en helemaal anno nu.

Ik ben voor de foto’s in de huid van elk archetype gekropen, zodat je nog beter de energie van elk type kunt voelen. En je er nog beter mee kunt identificeren, zodat het makkelijker wordt om je archetype eigen te maken en door te voeren in jouw branding.

En nu ben ik benieuwd…..Welk archetype ben jij?

DOWNLOAD THE ARCHETYPE E-BOOK
E-Book 'Brand Archetypes Reinvented'

Archetype E-Book

Archetypes explained in begrijpelijke taal. En de foto’s. Ooh lala……

Het draait bij het positioneren van een merk niet alleen om de breinpositie die je merk inneemt, maar ook om de positie die je verovert in het hart van de klant. Het gaat om de emotionele waarde die jij als merk creëert.

Juist die emotionele waarde zorgt voor de bereidheid om JA te zeggen tegen jouw merk, de bereidheid om jou de voorkeur te geven boven andere aanbieders, de bereidheid om geld te investeren in jouw merk. Het zorgt voor trouwe klanten en loyale klanten. Voor ambassadeurs.

Het begint bij een glasheldere merkidentiteit. Dat is je basis. Een slimme en leuke manier om je merkidentiteit te ontwikkelen en door te voeren in je brand, is te gaan werken vanuit een archetype.

In dit E-book worden op een praktische en toegankelijke manier de 12 branding types uitgelegd, zodat je je heel goed een beeld kunt vormen bij elk type. Zo kun je niet alleen zien wat de drive en energie onder elk type is, maar ook voelen tot welk type jij je het meeste aangetrokken voelt en waar jij je als merk het meest verwant mee voelt.

Ik ben benieuwd welk type er bij jou het sterkst naar voren komt. Laat je het mij weten als je je type ontdekt hebt?

Liefs Anouk

DOWNLOAD THE ARCHETYPE E-BOOK
Fotoshoot Archetype your brand - Anouk Kral - anoukkral.com

Download the E-Book

brand archetypes reinvented voor de brand builders van nu!

Download gratis het E-Book “Brand Archetypes Reinvented”. Door de hedendaagse interpretatie van de archetypes, geïnspireerd op Carl Gustav Jung, ontdek je welk branding archetype het beste bij je past.

NB: Dit E-book is mijn interpretatie en visie op de branding archetypes. Het zou kunnen afwijken van wat je tot nu over archetypes hebt gelezen of gezien. Het zou ook heel goed kunnen dat je voor de eerste keer echt goed begrijpt wat archetypes zijn en hoe je die kunt herkennen. Just saying. 

Vraag het Gratis e-book Archetypes Reinvented aan!
Je meldt je tevens aan voor mijn nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.