Leren Profileren

Niemand wil 13 in dozijn zijn. Of inwisselbaar zijn en opgaan in de grijze massa. Je wilt als ondernemer opvallen, onderscheidend zijn en de juiste klanten aantrekken.

Hoe val je op? Maar hoe doe je dat nou? Opvallen tussen al die andere aanbieders? Niet doen wat iedereen al doet? Vraag jij je jezelf dat ook vaak af?

Niet nog een online programma. Ik heb er wat op bedacht. Een praktische Mastermind waarbij je doormiddel van een Branding Toolkit ontdekt wat jou uniek maakt, zodat jij je kunt onderscheiden in de markt.

Blijf niet langer het best bewaarde geheim in jouw branche. Ontwikkel je eigen stijl en trek de klanten aan die jij graag wilt.

Branding archetypes rebel
Brand Archetype

Iedereen kan leren zich te onderscheiden

Veel van hetzelfde? Scroll jij ook wel eens door je Insta en denk je: “oké, ik zie nu wel heel veel van hetzelfde voorbij komen.  En ik wil het graag anders doen. Niet wat iedereen al doet?”.

Heel begrijpelijk…….maar easier said than done . Want hoe ga je het nou werkelijk anders doen? Hoe ontdek je nou wat echt uniek is aan jou en aan jouw merk?

Archetype your Brand Mastermind

Blinde vlekken: omdat het lastig, zo niet onmogelijk is, jezelf een spiegel voor te houden en je eigen blinde vlekken te ontdekken, heb ik een Mastermind ontwikkeld die jou daarbij gaat helpen.

Ga spelen: tijdens de Mastermind gaan we werken met de Branding Toolkit. Deze unieke en speelse manier van werken zal je inzicht en richting geven en laat jou zien waar jouw goud ligt.

Stop met struggelen vanachter je laptop: start met intuïtief te spelen om krachtig en met schwung te ondernemen! Wihoe!

De Mastermind Tool

Breng eenheid in je merk. Tijdens de Mastermind gebruiken we de In Case of Branding Toolkit. Die helpt je om eenheid, eigenheid, helderheid en consistentie te krijgen in je merk. Voor jou, maar ook voor iedereen die meewerkt aan jouw merk: teamleden, VA’s, vormgevers, fotografen, tekstschrijvers.

Trigger je creatieve brein met de Brand Cards. Het zal je verrassende inzichten brengen! Deze Mastermind is er op gericht je inzichten te vertalen naar de praktijk, zodat je wat je leert ook daadwerkelijk gaat implementeren.

Krijg concrete tips en handvatten tijdens deze Mastermind en stel aan mij je vragen. Ik sta voor je klaar om je verder te helpen.

IK WIL DAT!
In case of branding Brand Box
Eurydice Janga - NLP Coach

“Dit bespaart me een hele zoektocht”

Eurydice Janga – NLP Coach Corporate Joy: “Ik vond het altijd heel lastig om voor mijzelf te bepalen welke kant ik nou op wil met mijn merk. Welke stijl past nou echt bij mij?

Door de kaarten uit de Toolkit kan ik mijn stijl er heel makkelijk uit halen en heb ik een tool gevonden om één vaste lijn te houden in wat ik uit wil stralen met mijn merk.

Ik wou dat ik de Toolkit jaren geleden al had gehad, want dat had me een hele zoektocht bespaard. Een aanrader voor iedere ondernemer die haar merk goed en strategisch neer wil zetten”.

“De Toolkit helpt mij krachtige keuzes te maken”

Ellen Daenen – Leven volgens je cyclus: “De Toolkit helpt mij om krachtige keuzes te maken en helder te krijgen wie ik ben als Personal Brand.

Het levert mij een duidelijk framework op waarmee ik consistent mijn branding kan uitzetten. Dat maakt het veel makkelijker dan dat je elke keer zelf weer moet bedenken hoe je het moet doen met je kleuren, stijl en woordkeus.

Deze Mastermind is onmisbaar voor ondernemers die echt een sterke brand willen neerzetten”.

Ellen Daenen

Waarom werken met Archetypes?

In een notendop. Merken die op een menselijk karakter (archetype) gepositioneerd worden zijn bewezen succesvoller.

Mensen herkennen deze karakters vanuit hun onbewuste en vertrouwen het merk daarom eerder. Ze voelen sterker een band met het merk.

Daarom zeggen ze sneller JA tegen het merk. De koopbereidheid neemt toe en ze betalen met liefde een hogere prijs.

Klanten blijven langer trouw, keren vaker terug en worden je grootste fans en ambassadeurs. And that’s what we want, now don’t we?

Merk positionering
Brand Archetype Cards Game

Stoppen met houtje touwtje

Een merk bouwen doe je niet in 2 weken. Niet door een keer een challenge te volgen. En niet door er een keer iets over te lezen. Een merk bouwen kost tijd. Het vereist “graafwerk”.

Daarom neem ik je in deze Mastermind mee om elke maand een thema uit te diepen en aan te pakken. Dat doen we vanuit je archetype, wat je houvast geeft en als rode draad fungeert.

Je moet veel dieper in je merk zakken om te leren hoe je je kunt onderscheiden in de markt met een onderscheidend merk en een stevig concept. Voorkom dat je alle kanten opschiet.

Blijft het houtje touwtje? Of ga je nu duurzaam aan je merk bouwen waar je de rest van je leven plezier van hebt?

Branding Toolkit

Wat is dit voor Mastermind?

Stap in een netwerk: Bij deze Mastermind kom je in een super tof netwerk met andere vrouwelijke ondernemers. Je helpt elkaar, inspireert elkaar, denkt met elkaar mee, vindt business buddy’s, klanten of samenwerkingen. 

Concrete opdrachten: Je gaat concreet aan de slag met opdrachten die zorgen voor het sterker maken en onderscheidend neerzetten van jouw merk. 

Kijkje in de keuken: Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het activeren van merken en heb grote A-merken als klant weten aan te trekken. Tijdens de live Mastermindsessies laat ik exact zien hoe ik achter de schermen aan mijn merk heb gebouwd, zodat jij ook ziet aan welke knoppen jij moet draaien om jouw merk sterk in de markt te zetten. Je krijgt praktische tips en handvatten om aan de slag te gaan. 

Leer van No 1 Branding Experts: Met behulp van hele grote namen (zie lijst hieronder), No. 1 Branding Experts leer je welke stappen zij hebben gezet om een succesvol merk te bouwen, zodat jij ook weet welke stappen jij kunt zetten om jouw merk succesvol(ler) te maken. Vraag ze het hemd van het lijf!

Krijg live feedback: Bovendien krijg je van mij wekelijks live feedback, kun je vragen stellen, en denk ik met je mee over jouw merkstrategie. Zo ga je ook daadwerkelijk stappen zetten!

YES, IK DOE MEE!

Waarom deze Mastermind?

Wat zijn je meest krachtige punten? Branding kan best wel een “ongrijpbaar” iets zijn. Wat vergroot je uit in je merk?  Hoe zorg je ervoor dat je uit de menigte springt, ook als je van nature vrij introvert bent?

Krijg eindelijk grip op je brand. Je staat na deze Mastermind veel sterker, omdat je brand diepe wortels krijgt. Dat levert je niet alleen eenheid op in je brand, maar ook rust, overzicht, richting en vertrouwen.

Laat je vertrouwen groeien. Hoe lekker is het om vol vertrouwen en vanuit creatieve energie, met gemak, zonder frustratie, getreuzel en gepieker, aan je business te werken?

Technische shizzel fixen betekent nog geen klanten

Verleg je focus. Vaak wordt de nadruk gelegd op het technisch en inhoudelijk in orde maken van je aanbod. De meeste online programma’s staan er vol mee. Uiteraard heb je techniek en inhoud nodig. Maar veel ondernemers vergeten dat klanten ook nog steeds voor JOU moeten kiezen. Daarvoor moeten ze jou wel opmerken.

Laat klanten bij je instappen. Je kunt technisch een mooie funnel hebben en goed opgemaakte Ads. Een webinar wat inhoudelijk helemaal klopt. Maar als klanten geen connectie met je voelen en ze kunnen je niet peilen, dan stappen ze niet bij je in.

Stop met doen wat je al deed. In deze Mastermind leer je hoe je klanten WEL een connectie met je kunt laten maken, zodat ze JA gaan zeggen tegen jouw waanzinnige merk!

Branding Toolkit

Wat levert het mij op?

Brand Archetype jester

De magie van het eigen maken van een Brand Archetype is oneindig en super krachtig. This will be lifechanging, want:

 1. Je gaat de juiste klanten aantrekken. De klanten die ook in je willen investeren.
 2. Je gaat klanten afstoten die NIET bij je passen. Die je energie kosten en frustratie.
 3. Klanten zullen sneller JA tegen je zeggen. Wat heerlijk. Stop met dat getouwtrek en gerommel in de marge.
 4. Verkopen wordt een stuk leuker en makkelijker, omdat het natuurlijker gaat wanneer je al op één lijn zit met je klanten. You might even enjoy it!
 5. Poteniele klanten raken sneller geïnteresseerd omdat je weet hoe je ze kunt raken. This will be fun!
 6. Je wordt eerder gevraagd. Omdat je Brand meer smoel krijgt, wordt je eerder getipt aan anderen, gevraagd in de media. Je gaat namelijk meer opvallen. En terecht!
 7. Je gaat door dit traject groeien in vertrouwen, klanten en omzet. Don’t say I didn’t warn you!
 8. Disclaimer: This Mastermind comes with extra lachrimpels. Fun is included. It’s a package deal :).
DOE MIJ DIE PACKAGE DEAL!

“Ik kom elke keer weer tot nieuwe inzichten”

Simone Weert – Online techniek bij lanceren: “Toen ik de Toolkit thuis kreeg was ik blij verrast met hoe die er uit zag. Ik vond hem heel mooi en bekeek aandachtig alle foto’s en teksten, maar in eerste instantie zei het mij nog niet zo veel.

Maar door de opdrachten die we tijdens de Mastermind doen, kom ik elke keer weer tot nieuwe inzichten. Het geeft mij richting in waar ik naar toe wil groeien als merk”.

Simone Weert
Chantal Maiily

Ik vind het super om met de Toolkit te werken

Chantal Mailly – De Groeischool: “Ik vind het echt super om met de Branding Toolkit te werken omdat je creatief brein wordt aangezet waardoor je op een andere manier gaat denken. Ik merk dat ik daardoor stappen ga zetten in mijn business en met mijn merk.

Ik denk dat elke vrouwelijke ondernemer deze Toolkit kan gebruiken om te zien wat de kracht is van de vrouw in het merk”.

Wat ga je leren?

In zes maanden tijd leer je uit live brainstormsessies en expert calls:

 • Hoe je een Brand Archetype kunt inzetten om klanten aan te trekken en aan je te binden
 • Hoe je een Onderscheidend Concept in de markt zet, zodat je af kunt rekenen met 13 in dozijn
 • Hoe je je eigen Trademarks ontwikkelt, zodat je opvalt tussen de massa
 • Hoe je door Statement Foto’s standaard foto’s gaan behoren tot de verleden tijd
 • Hoe je keuzes maakt voor kleurgebruik, lettertypes, vormen en filters voor een herkenbare visuele identiteit die bij jou past
 • Welke stappen je moet zetten om te bouwen aan een uniek en onderscheidend Succesvol Merk.
Brand Toolkit

Beschikbaarheid

Max 20 plekken beschikbaar voor deze tweede Mastermindgroep. En ik kan je zeggen, die plekken gaan hard! De eerste groep zat zo vol.

Op 20 augustus start er een tweede Mastermindgroep.

In de besloten community kun je natuurlijk wel connecten met Masterminders uit de andere groep. Share the fun!

The time is now!

Wees er snel bij, want je kunt je nog slechts een paar dagen aanmelden t/m 15 aug.

Aanmelden doe je door te klikken op de knop “count me in”. Dan kun je meteen jouw plekje claimen.

Dus waar kies je voor? Nog even de opties op een rij :):

Presale t/m 8 aug  9 t/m 15 aug Next round 2022

€ 1.997

€ 1.997 € 2.997

Alles zelf blijven uitvogelen?

Blijf je alles zelf uitvogelen met alle gevolgen van dien (frustratie, gepruts, tijdverlies en een branding die uiteindelijk niet SPOT ON is)?

Uitbesteden met wankele input?

Hoop je dat als je alles uitbesteedt, dat iemand anders jouw brand wel kan bouwen (inclusief je eigen hak op de tak input waardoor je straks nog steeds veel geld kwijt bent aan vormgevers, fotografen en webbouwers, maar je branding nog steeds niet helemaal kloppend is)?

Build your Brand Spot On!

Of ga je nu zelf in actie komen en leer je hoe je met de Branding Toolkit jouw branding spot on, onderscheidend en totally you kunt maken? En wil je iets van je branding vervolgens uitbesteden, dan weet jij altijd de juiste input te geven, zodat jij veel sneller kunt genieten van je gewenste eindresultaat.

Yeah that’s right. Deze oplossing bestaat echt. So, can I count you in?

COUNT ME IN!

What’s included?

Word met je merk een Money Magnet en doe mee met de 6 maandse Archetype your Brand Mastermind:

 • Stap in een netwerk met te gekke ondernemende vrouwen
 • Werk aan concrete opdrachten die jouw merk onweerstaanbaar maken
 • Krijg mijn unieke Brand Build Methode. Ik heb 15 jaar ervaring in het activeren van merken. Ik laat je mijn methode zien om een succesvol merk te bouwen.
 • Leer van de beste Branding Experts in de markt en vraag ze de hemd van het lijf. Zij delen hun grote branding stappen naar succes.
 • Doe mee aan de live Mastermindsessies voor inspiratie, tips en handvatten.
 • Stel elke week je vragen en ontvang live feedback
 • Krijg hotseat coaching tijdens de live Q&A en ik denk specifiek mee met jouw merkstrategie
 • Deel je opdrachten en vooruitgang met de andere Masterminders in een besloten community.
 • Ontvang de exclusieve ‘In Case of Branding Toolkit’ (232 brand Kaarten).
  • 40 Karakter Kaarten
  • 12 Archetype Kaarten
  • 20 Tone of Voice Kaarten
  • 20 Levensmotto Kaarten
  • 40 Zintuig Kaarten
  • 100 Brand Vibe Kaarten

Bonus: Krijg direct toegang tot het Positioneer Jezelf programma t.w.v. € 247,-. En start vast met denken, voelen en handelen als het A-merk in jouw business.

Brand Cards

Let these experts guide you

Tineke Zwart
Tineke ZwartBusiness Coach
Tineke Zwart heeft enorm geinvesteerd in haar brand en re-branding. In haar call deelt ze over wat dit haar heeft opgeleverd en hoe zij haar merk zo megasnel heeft laten groeien. Leer van Tineke hoe je meer vrijheid, omzet en voldoening kunt ervaring met jouw merk.
Joshua Kaats
Joshua KaatsKing of Dropshipping
Deze jonge miljonair heeft diverse super succesvolle online brands ontwikkeld en meer dan 3.000 mensen succesvol geholpen met het opzetten van hun online business. In zijn call deelt Joshua Kaats hoe je miljoenen kunt verdienen met een online brand.
Miranda Schellevis
Miranda SchellevisBrand Artist
Deze briljante designer en creatief brein is verantwoordelijk voor de Branding en Positionering van een groot aantal succesvolle ondernemers. In haar call leert ze je alles over hoe je structuur en eenheid kunt krijgen met een te gekke visuele identiteit.
Ernst Jan Buijs
Ernst Jan BuijsFounder Conversieclub
Deze strateeg weet alles over converterende copy, succesvolle salespages en ijzersterke Brand Concepten die echt onderscheidend zijn. Nooit meer 13 in dozijn en grijze massa na deze call, want Ernst Jan weet als geen ander hoe je een uniek concept in de markt introduceert.
Debbie van Weelden
Debbie van WeeldenFounder Lois Lee Pure Skinfood
Oprichter van het succesvolle Lois Lee Pure Skinfood weet als geen ander hoe je from scratch een Brand moet bouwen. Met niets begonnen, maar nu verovert ze de wereld met haar #nomoremeuk producten. In deze call legt Debbie uit welke stappen zij heeft gezet om daar te komen.
Adine Versluis
Adine VersluisMoney Mindset Mentor
Hoe word je met je merk nou een geweldige Money Magnet? Drs. Adine Versluis knows money en deelt in haar call alles over wat jouw Money Archetypes zeggen over het aantrekken van geld. Jouw unieke schatkaart naar een rijker leven. Oeh yeah.

Yes, count me in!

Two steps away from your ticket to play!

Deze Mastermind werkt echt! Voor mij is het simpel. Ik ben nergens nog zoooo zeker van geweest als van deze Mastermind. Dit is my one thing, het ding waar ik mijn bed voor uit kom, hier geef ik alles en stop ik al mijn aandacht, liefde en energie in.  En ik zie aan de stuiterende groep enthousiaste Masterminders, dat de Branding Toolkit echt werkt.

Je krijgt eindelijk inzicht in wat je moet doen om je te onderscheiden in de markt. En de speelse energie die vrij komt, waaah, daar blaas je iedereen mee omver. Ik kan echt niet wachten om met jou aan de slag te gaan. You don’t wanna miss this.

Click in onderstaande tabel op “Count me in” en start de fun!

PS Fun people only

Greetz, Anouk

Betaal in 1x

1997ex. btw

Betaal in 3x

694ex. btw

Betaal in 5x

427ex. btw

Fun included…it’s a package deal:).

FAQ: Twijfel je nog, heb je nog vragen, kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of jouw vraag hierbij staat.

Boek een call: staat jouw vraag er niet bij, of wil je graag verder kennis maken om te kijken of de Mastermind echt iets voor jou is? Vraag dan onderaan deze pagina een matchingsgesprek aan en we nemen samen vrijblijvend jouw vragen door.

Veelgestelde vragen

Wat voor Mastermind is dit? De Archetype your Brand Mastermind is speciaal bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die zich willen onderscheiden in de markt. Tijdens de Mastermind ga je met een Branding Toolkit aan de slag om je eigen unieke merkstijl te ontdekken, zodat je nooit meer opgaat in de grijze massa tussen alle andere aanbieders.

Branding Archetype Lover

Kan ik de Branding Toolkit ook los kopen? De Branding Toolkit is niet los te koop, omdat je tijdens de Masterminds er mee leert werken door de oefeningen en opdrachten die we tijdens de Mastermind doen.

Hoeveel deelnemers zitten er in de Mastermind? De Mastermind bestaat uit een kleine groep vrouwelijke ondernemers (max 20 deelnemers).

Wanneer start de Mastermind en tot wanneer kan ik mij aanmelden? De Mastermind start 20 augustus en eindigt 6 maanden later. Je kunt je tot 15 augustus aanmelden.

Kan ik later nog instappen? Na 15 augustus zijn de deuren gesloten en kun je je niet meer voor deze ronde aanmelden.

Wat als ik niet bij een Mastermind, Q and A, of Expert Call kan zijn? Zowel de Mastermindsessies, als de Q&A’s, als de Expert Calls worden opgenomen en zijn later terug te kijken.

Kan ik ook gespreid betalen? Ja dat kan. Je kunt gespreid betalen in 3 of 5 termijnen.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook mee doen? Je kunt ook meedoen vanuit het buitenland. De Toolkit krijg je per post thuisgestuurd. De Masterminds, Q&A’s en Expert Calls zijn online te volgen en worden opgenomen.

Ik volg al een ander coachingstraject. Kan ik dan nog steeds instappen? De Branding Mastermind is specifiek gericht op het onderscheidend neerzetten van je merk met je eigen unieke stijl door o.a. te kijken naar je merkkarakter, concept, trademarks, foto’s en huisstijl. Dit is een aanvulling op de meeste coachingstrajecten.

Boek een matchingsgesprek

Boek een matchingsgesprek

Over Anouk

This is me. The Brand Activator. The Funny Lady.

Ik heb 15 jaar ervaring in het activeren van merken, en weet hoe je je eigen droomklanten kunt aantrekken.

Grote A-merken: Zo werkte ik voor o.a. Coca Cola, Chanel, Dior, L’Oreal, Adidas, Milka, Heineken, Mini, Nintendo en Swatch.

Ik kom uit een ondernemersfamilie, houd van woordgrapjes, broodjes ei met bacon en appelstroop, ik kan niets in het huishouden, mijn kinderen hebben mij nog NOOIT zien strijken, ik ben 17 jaar bij dezelfde man, ik drink speciaal biertjes op basis van hoe mooi het etiket er uit ziet, en ik ben mega trots op het ontwikkelen van de coolste branding toolkit effah!

Ik kan niet wachten om jou er één op te sturen.

Doe je mee?

Anouk Kral Branding
Lisette Euser

“Onmisbaar voor ondernemende vrouwen

Lisette Euser: ”Werken met de Toolkit is onwijs inspirerend. Het helpt mij bij het visualiseren van de ideeën die ik in mijn hoofd heb. Dit zorgt ervoor dat ik mijn artistieke zijn kan ontplooien.

Onmisbaar voor ondernemende vrouwen!”.

“Ik weet nu waar ik naar toe wil groeien”

Emmylou vd Hardenberg – Reader: “De Branding Toolkit is echt geschikt voor mensen zoals ik, die 100.000 ideeën hebben en daardoor geneigd zijn alle kanten op te schieten. Juist dan geeft de Toolkit je structuur, houvast, richting en overzicht.

Het helpt mij bij het vinden van het complete plaatje wat ik van mijn merk in beeld wil brengen en waar ik naar toe wil groeien als merk”.

Emmylou vd Hardenberg

Genoeg gehoord,

ik ga er voor!

You know what to do. Yes, jij hebt genoeg gehoord en weet nu wat je moet doen om je te gaan onderscheiden in de markt. Hell yeah!

Click in onderstaande tabel op “Count me in” en let the fun begin!

PS YOU ROCK!

Greetz, A.

Betaal in 1x

1997ex. btw

Betaal in 3x

694ex. btw

Betaal in 5x

427ex. btw

Say “Yes” to your ticket to play!

Fun included…it’s a package deal:).