Leren Profileren

Niemand wil 13 in dozijn zijn. Of inwisselbaar zijn en opgaan in de grijze massa. Je wilt als ondernemer er uit springen, onderscheidend zijn en de juiste klanten aantrekken.

Hoe val je op? Maar hoe doe je dat nou? Opvallen tussen al die andere aanbieders? Niet doen wat iedereen al doet? Vraag jij je jezelf dat ook vaak af?

Zet je merk in de spotlights! Je kunt leren te ontdekken en herkennen wat jou uniek maakt, zodat je juist datgene kunt uitvergroten in je merk. Met een praktisch programma waarbij je doormiddel van een Branding Toolkit ontdekt wat jou uniek maakt, zodat jij je met je eigen stijl kunt onderscheiden in de markt.

Branding archetypes rebel
Brand Archetype

Leer te herkennen

waar JIJ uniek in bent

Veel van hetzelfde? Scroll jij ook wel eens door je Insta en denk je: “oké, ik zie nu wel heel veel van hetzelfde voorbij komen.  En ik wil het graag anders doen. Niet wat iedereen al doet?”.

Heel begrijpelijk…….maar easier said than done . Want hoe ga je het nou werkelijk anders doen? Hoe ontdek je nou wat echt uniek is aan jou en aan jouw merk?

Build your Brand Framework

Blinde vlekken: omdat het lastig, zo niet onmogelijk is, jezelf een spiegel voor te houden en te ontdekken waar je uniek in bent, heb ik een programma ontwikkeld dat jou daarbij gaat helpen.

Ga spelen: tijdens dit programma bouw je een helder Brand Framework met behulp van de Branding Toolkit. Jouw rode draad in je business! Deze unieke en speelse manier van werken zal je inzicht en richting geven en laat jou zien op welk vlak jij je kunt onderscheiden.

Stop met struggelen vanachter je laptop: start met intuïtief te spelen om krachtig en met schwung te ondernemen! Wihoe! Let’s build an iconic brand!

Over het traject

Breng eenheid in je merk. In het Archetype your Brand traject gebruik je de In Case of Branding Toolkit. Die helpt je om eenheid, eigenheid, helderheid en consistentie te krijgen in je merk. Voor jou, maar ook voor iedereen die meewerkt aan jouw merk: teamleden, VA’s, vormgevers, fotografen, tekstschrijvers.

Trigger je creatieve brein met de Brand Cards. Het zal je verrassende inzichten brengen! Dit traject is er op gericht je inzichten te vertalen naar de praktijk, zodat je wat je leert ook daadwerkelijk gaat implementeren.

Krijg concrete tips en handvatten tijdens dit traject ga je zowel zelf aan de slag, als dat ik voor je klaar sta om je verder te helpen. Terwijl jij bouwt aan jouw Brand Framework, voorzie ik jou van feedback, tips and tricks.

IK WIL DAT!
Eurydice Janga - NLP Coach

“Dit bespaart me een hele zoektocht”

Eurydice Janga – NLP Coach Corporate Joy: “Ik vond het altijd heel lastig om voor mijzelf te bepalen welke kant ik nou op wil met mijn merk. Welke stijl past nou echt bij mij?

Door de kaarten uit de Toolkit kan ik mijn stijl er heel makkelijk uit halen en heb ik een tool gevonden om één vaste lijn te houden in wat ik uit wil stralen met mijn merk.

Ik wou dat ik de Toolkit jaren geleden al had gehad, want dat had me een hele zoektocht bespaard. Een aanrader voor iedere ondernemer die haar merk goed en strategisch neer wil zetten”.

“De Toolkit helpt mij krachtige keuzes te maken”

Ellen Daenen – Leven volgens je cyclus: “De Toolkit helpt mij om krachtige keuzes te maken en helder te krijgen wie ik ben als Personal Brand.

Het levert mij een duidelijk framework op waarmee ik consistent mijn branding kan uitzetten. Dat maakt het veel makkelijker dan dat je elke keer zelf weer moet bedenken hoe je het moet doen met je kleuren, stijl en woordkeus.

Het Archetype your Brand traject is onmisbaar voor ondernemers die echt een sterk merk willen neerzetten”.

Ellen Daenen

Waarom werken met Archetypes?

Archetypes vormen de basis van de Branding Toolkit. Merken die op een menselijk karakter (archetype) gepositioneerd worden zijn bewezen succesvoller.

Mensen herkennen deze karakters vanuit hun onbewuste en vertrouwen het merk daarom eerder. Ze voelen sterker een band met het merk.

Daarom zeggen ze sneller JA tegen het merk. De koopbereidheid neemt toe en ze betalen met liefde een hogere prijs.

Klanten blijven langer trouw, keren vaker terug en worden je grootste fans en ambassadeurs. And that’s what we want, now don’t we?

In case of branding Brand Box
Brand Archetype Cards Game

Stoppen met houtje touwtje

Een merk bouwen doe je niet in 2 weken. Niet door alleen een keer een challenge te volgen. En niet door er een keer iets over te lezen. Een merk bouwen kost tijd. Het vereist “graafwerk”.

Daarom neem ik je in dit programma mee om elke maand een thema uit te diepen en aan te pakken. De thema’s samen vormen de basis van jouw Brand Framework. Daarin staan de kaders en de richting van jouw merk. Dat bouwen doen we vanuit je archetype, wat je houvast geeft en als rode draad fungeert.

Om een iconisch merk te bouwen, moet je veel dieper in je merk zakken om te leren hoe je je kunt onderscheiden in de markt met een onderscheidend merk en een stevig concept. Voorkom dat je alle kanten opschiet. Ga werken vanuit je Brand Framework.

Dus, blijft het houtje touwtje? Of ga je nu duurzaam aan je merk bouwen waar je de rest van je leven plezier van hebt?

Branding Toolkit

Wat is dit voor traject?

Kijkje in de keuken: Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het activeren van merken en heb grote A-merken (o.a. Coca-Cola, Chanel, DIOR, Nintendo, Mini, Lóreal) als klant weten aan te trekken. In het Archetype your Brand traject laat ik exact zien hoe ik achter de schermen aan mijn merk heb gebouwd, zodat jij ook ziet aan welke knoppen jij kunt draaien om jouw merk sterk in de markt te zetten. Je krijgt praktische tips en handvatten om aan de slag te gaan. 

Leer van No 1 Branding Experts: Met behulp van No. 1 Branding Experts op het gebied van copywriting, fotografie, concepting, visual identity and brand design, leer je alles wat je moet weten voor een fingerlicking stunning brand. 

Concrete opdrachten: Je gaat concreet aan de slag met het verbeteren en tweaken aan je merk, zodat je stap voor stap je merk sterker maakt en meer onderscheidend. De opdrachten waar je elke maand aan werkt, vormen de basis van je Brand Framework. Dit Framework is de fundering onder je merk vanuit waar je je business runt.  

Krijg live feedback: Bovendien krijg je van mij wekelijks live feedback, kun je vragen stellen, en denk ik met je mee over jouw merkstrategie. En organiseer ik elke maand een live brainstormsessie. Zo blijf je voorruit komen en ga je ook daadwerkelijk stappen zetten!

Stap in een netwerk: Bij het Archetype your Brand traject zit by the way een hele toffe community. In deze community helpen deelnemers elkaar, inspireren elkaar, denk je met elkaar mee, vind je business buddy’s, klanten of samenwerkingen. Je stapt meteen in een waardevol netwerk.  

SOUNDS GOOD TO ME!

Your Brand in the spotlights!

Leren wat jouw meest krachtige punten zijn? Branding kan best wel een “ongrijpbaar” iets zijn. Wat vergroot je uit in je merk?  Hoe zorg je ervoor dat je uit de menigte springt, ook als je van nature vrij introvert bent?

Krijg eindelijk grip op je brand. Na het volgen van dit traject sta je veel sterker, omdat je brand door het bouwen aan je Brand Framework diepe wortels krijgt. Dat levert je niet alleen eenheid op in je brand, maar ook rust, overzicht, richting en vertrouwen.

Laat je vertrouwen groeien. Hoe lekker is het om vol vertrouwen en vanuit creatieve energie, met gemak, zonder frustratie, getreuzel en gepieker, aan je business te werken?

Technische shizzel fixen betekent nog geen klanten

Verleg je focus. Vaak wordt de nadruk gelegd op het technisch en inhoudelijk in orde maken van je aanbod. De meeste online programma’s staan er vol mee. Uiteraard heb je techniek en inhoud nodig. Maar veel ondernemers vergeten dat klanten ook nog steeds voor JOU moeten kiezen. Daarvoor moeten ze jou wel opmerken.

Laat klanten bij je instappen. Je kunt technisch een mooie funnel hebben en goed opgemaakte Ads. Een webinar wat inhoudelijk helemaal klopt. Maar als klanten geen connectie met je voelen en ze kunnen je niet peilen, dan stappen ze niet bij je in.

Stop met doen wat je al deed. In het Archetype your Brand traject leer je hoe je klanten WEL een connectie met je kunt laten maken, zodat ze JA gaan zeggen tegen jouw waanzinnige merk!

Branding Toolkit

Wat levert het mij op?

Brand Archetype jester

De magie van het eigen maken van een Brand Archetype is oneindig en super krachtig. Je leert je archetype toepassen in je branding en ontdekt door te bouwen aan je Brand Framework waar jij uniek in bent. This will be lifechanging, want:

 1. Je gaat eindelijk de juiste klanten aantrekken. De klanten die ook in je willen investeren.
 2. Je gaat klanten afstoten die NIET bij je passen. Die je energie kosten en frustratie.
 3. Klanten zullen sneller JA tegen je zeggen. Wat heerlijk. Stop met dat getouwtrek en gerommel in de marge.
 4. Verkopen wordt een stuk leuker en makkelijker, omdat het natuurlijker gaat wanneer je al op één lijn zit met je klanten. You might even enjoy it!
 5. Poteniele klanten raken sneller geïnteresseerd omdat je weet hoe je ze kunt raken. This will be fun!
 6. Je wordt eerder gevraagd. Omdat je Brand meer smoel krijgt, wordt je eerder getipt aan anderen, gevraagd in de media. Je gaat namelijk meer opvallen. En terecht!
 7. Je gaat door dit traject groeien in vertrouwen, klanten en omzet. Don’t say I didn’t warn you!
 8. Disclaimer: This program comes with extra lachrimpels. Fun is included. It’s a package deal :).
YES IK WIL DIT!!

“Ik kom elke keer weer tot nieuwe inzichten”

Simone Weert – Online techniek bij lanceren: “Toen ik de Toolkit thuis kreeg was ik blij verrast met hoe die er uit zag. Ik vond hem heel mooi en bekeek aandachtig alle foto’s en teksten, maar in eerste instantie zei het mij nog niet zo veel.

Maar door de opdrachten die we tijdens het programma krijgen, kom ik elke keer weer tot nieuwe inzichten. Het geeft mij richting in waar ik naar toe wil groeien als merk”.

Simone Weert
Chantal Maiily

Ik vind het super om met de Toolkit te werken

Chantal Mailly – De Groeischool: “Ik vind het echt super om met de Branding Toolkit te werken omdat je creatief brein wordt aangezet waardoor je op een andere manier gaat denken. Ik merk dat ik daardoor stappen ga zetten in mijn business en met mijn merk.

Ik denk dat elke vrouwelijke ondernemer deze Toolkit kan gebruiken om te zien wat de kracht is van de vrouw in het merk”.

Wat ga je leren?

In zes maanden tijd bouw je aan je eigen Brand Framework en leer je:

 • Hoe je een Brand Archetype kunt inzetten om klanten aan te trekken en aan je te binden
 • Hoe je een Onderscheidend Concept in de markt zet, zodat je af kunt rekenen met 13 in dozijn
 • Hoe je je eigen Trademarks ontwikkelt, zodat je opvalt tussen de massa
 • Hoe je door Statement Foto’s standaard foto’s gaan behoren tot de verleden tijd
 • Hoe je keuzes maakt voor kleurgebruik, lettertypes, vormen en filters voor een herkenbare visuele identiteit die bij jou past
 • Welke stappen je moet zetten om te bouwen aan een uniek en onderscheidend Succesvol Merk.
Brand Toolkit

Wanneer starten?

Start NOW: Als je je nu aanmeldt, dan kun je direct met het Archetype your Brand Traject starten.

Je krijgt zo snel mogelijk na je aanmelding je welkomstpakket met de te gekke Branding Toolkit opgestuurd.

Je krijgt direct toegang tot de modules, de brainstormsessies, de Q&A’s en de community.

Waarom je NU in wilt stappen?

Omdat de deuren maar tijdelijk geopend zijn and you don’t wanna miss this. Dus, what’s it gonna be?

6 months Archetype your Brand 2024
 € 1.997 Start NOW you can!

Alles zelf blijven uitvogelen?

Blijf je alles zelf uitvogelen met alle gevolgen van dien (frustratie, gepruts, tijdverlies en een branding die uiteindelijk niet SPOT ON is)?

Uitbesteden met wankele input?

Hoop je dat als je alles uitbesteedt, dat iemand anders jouw brand wel kan bouwen (inclusief je eigen hak op de tak input waardoor je straks nog steeds veel geld kwijt bent aan vormgevers, fotografen en webbouwers, maar je branding nog steeds niet helemaal kloppend is)?

Build your Brand Spot On!

Of ga je nu zelf in actie komen en leer je hoe je met de Branding Toolkit jouw branding spot on, onderscheidend en totally you kunt maken? En wil je iets van je branding vervolgens uitbesteden, dan weet jij door je Brand Framework, altijd de juiste input te geven, zodat jij veel sneller kunt genieten van je gewenste eindresultaat.

Yeah that’s right. Deze oplossing bestaat echt.

Dus meld je snel aan en start direct.

It’s playtime!

COUNT ME IN!

What’s included?

Ontdek wat jou uniek maakt en leer wat je moet uitvergroten in jouw merk tijdens het 6 maandse Archetype your Brand traject:

 • Stap in een netwerk met te gekke ondernemers die je in je netwerk WILT hebben
 • Werk aan concrete opdrachten die jouw merk onderscheidend gaan maken
 • Bouw aan jouw Brand Framework voor het uitzetten van een heldere merkstrategie (included in the Branding Toolkit)
 • Krijg mijn unieke Brand Build Methode. Ik heb 15 jaar ervaring in het activeren van merken. Ik laat je mijn methode zien om een succesvol merk te bouwen.
 • Leer van de beste Branding Experts in de markt. Zij delen hun grote branding stappen naar succes.
 • Krijg antwoord op je vragen tijdens live sessies voor inspiratie, tips en handvatten.
 • Ontvang tijdens die monthly brainstormsessions live feedback, hier denk ik specifiek mee met jouw merkstrategie
 • Deel je opdrachten en vooruitgang met de andere deelnemers in een besloten community om snel stappen te kunnen zetten.
 • Ontvang de exclusieve ‘In Case of Branding Toolkit’.
  • 52 Karakter Kaarten
  • 12 Archetype Kaarten
  • 32 Tone of Voice Kaarten
  • 20 Merkmotto Kaarten
  • 40 Zintuig Kaarten
  • 100 Brand Vibe Kaarten

Bonus: Ontvang de Archetype your Brand mini toolkit er gratis bij!

Brand Cards

Doe je mee?

Blijf niet langer het best bewaarde geheim. Stap uit die grijze massa. Houd je niet langer in. Maak van 2024 jouw jaar en vergroot je merk uit. Ontdek wat jou uniek maakt in dit speelse traject met de Branding Toolkit. It’s time to play big!

Archetype 6 months 1 x €1997,-
Archetype 6 months 3 x €694,-
Archetype 6 months 5 x €427,-

Veelgestelde vragen

Wat voor traject is dit? Het Archetype your Brand traject is speciaal bedoeld voor ondernemers die zich willen onderscheiden in de markt. Tijdens dit traject ga je met een Branding Toolkit aan de slag om je eigen unieke merkstijl te ontdekken, zodat je nooit meer opgaat in de grijze massa tussen alle andere aanbieders.

Branding Archetype Lover

Kan ik de Branding Toolkit ook los kopen? De Branding Toolkit is niet los te koop, omdat je tijdens het traject er mee leert werken door de oefeningen en opdrachten die we tijdens dit programma doen.

Hoeveel deelnemers gingen mij voor? Meer dan 70 ondernemers je voor en jij kunt bij de volgende lichting horen.

Kan ik meteen starten? Als je je nu aanmeldt, dan kun je direct beginnen.

Hoe lang duurt dit traject? Je doorloopt het Archetype your Brand Traject in 6 maanden.

Kan ik ook gespreid betalen? Ja dat kan. Je kunt gespreid betalen in 3 of 5 termijnen.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan ook mee doen? Je kunt ook meedoen vanuit het buitenland. De Toolkit krijg je per post thuisgestuurd. Het traject volg je in je eigen tempo. De live Masterminds en Q&A’s zijn online te volgen.

Ik volg al een ander coachingstraject. Kan ik dan nog steeds instappen? De Branding Mastermind is specifiek gericht op het onderscheidend neerzetten van je merk met je eigen unieke stijl door o.a. te kijken naar je merkkarakter, concept, trademarks, foto’s en huisstijl. Dit is een aanvulling op de meeste coachingstrajecten.

Archetype 6 months 1 x €1997,-
Archetype 6 months 3 x €694,-
Archetype 6 months 5 x €427,-

Over Anouk

This is me. The Brand Activator. The Funny Lady.

Ik heb 17 jaar ervaring in het activeren van merken, en weet hoe je je eigen droomklanten kunt aantrekken.

Grote A-merken: Zo werkte ik voor o.a. Coca Cola, Chanel, Dior, L’Oreal, Adidas, Milka, Heineken, Mini, Nintendo en Swatch.

Ik kom uit een ondernemersfamilie, houd van woordgrapjes, broodjes ei met bacon en appelstroop, ik kan niets in het huishouden, mijn kinderen hebben mij nog NOOIT zien strijken, ik drink speciaal biertjes op basis van hoe mooi het etiket er uit ziet, ik heb een enigszins serieuze koffiekopjes fetisj en een gezonde obsessie voor Parijse deuren.

Daarnaast ben ik mega trots op het ontwikkelen van de coolste branding toolkit effah! Ik kan niet wachten om jou er één op te sturen.

Doe je mee?

Anouk Kral Branding
Lisette Euser

“Onmisbaar voor ondernemende vrouwen

Lisette Euser: ”Werken met de Toolkit is onwijs inspirerend. Het helpt mij bij het visualiseren van de ideeën die ik in mijn hoofd heb. Dit zorgt ervoor dat ik mijn artistieke zijn kan ontplooien.

Onmisbaar voor ondernemende vrouwen!”.

“Ik weet nu waar ik naar toe wil groeien”

Emmylou vd Hardenberg – Reader: “De Branding Toolkit is echt geschikt voor mensen zoals ik, die 100.000 ideeën hebben en daardoor geneigd zijn alle kanten op te schieten. Juist dan geeft de Toolkit je structuur, houvast, richting en overzicht.

Het helpt mij bij het vinden van het complete plaatje wat ik van mijn merk in beeld wil brengen en waar ik naar toe wil groeien als merk”.

Emmylou vd Hardenberg
COUNT ME IN!
Archetype 6 months 1 x €1997,-
Archetype 6 months 3 x €694,-
Archetype 6 months 5 x €427,-