It’s time for a new era!

En in dit nieuwe tijdperk liggen er kansen om ons online nog veel meer te profileren. Het is belangijker dan ooit te voren om ons merk nog véél meer te onderscheiden van de rest met onze eigen unieke merkstijl.

We mogen groter denken. Fuck it. De hele wereld mag zien hoe leuk ons merk eigenlijk is. Laat het niet langer het best bewaarde geheim ooit zijn. Laat anderen ervaren hoe tof, origineel, leuk, creatief en verfrissend jij bent.

In case of branding Brand Box

The Holy Grail in Branding

Om het je makkelijker te maken, heb ik een Branding Toolcase ontwikkeld, genaamd “In Case of Branding”. Wat mij betreft “The Holy Grail’ in Branding die iedere ondernemer in huis moet hebben. Deze toolcase maakt het mogelijk om intuïtief, speels, krachtig en met schwung te ondernemen. Hell yeah! Let’s make it more fun please!

Jouw unieke merkstijl

Met de branding toolkit ontdek je jouw unieke merkstijl en je eigen archetype. Merken die op een menselijk karakter (archetype) gepositioneerd worden zijn bewezen succesvoller. Mensen herkennen deze karakters vanuit hun onbewuste, vertrouwen het merk daarom eerder, voelen sterker een band met het merk, zeggen vervolgens sneller JA tegen het merk, de koopbereidheid neemt toe, ze betalen met liefde een hogere prijs, blijven langer trouw, keren vaker terug en worden je grootste fans en ambassadeurs. And that’s what we want, now don’t we?

In Case of Branding

De In Case of Branding Toolcase is ideaal voor jezelf (maar ook voor eventuele teamleden of derden die aan je merk werken) om helderheid en eenheid te krijgen in je merk. Maar het is niet alleen een kwestie van het in huis halen van een toolkit. Je moet er wel echt mee aan de slag gaan en wat je leert daadwerkelijk gaan implementeren.

En dat implementeren dat gaan we samen doen tijdens de Archetype your Brand Mastermind!

Archetype kaarten
Branding Toolkit

Het Archetype what…..? Wat is dat voor Mastermind?

De Archetype your Brand Mastermind is een Brandingtraject waarin we elke maand samen met andere toffe vrouwelijke ondernemers online bij elkaar komen voor een leerzame, inspirerende en praktische Mastermindsessie.

Je leert niet alleen je eigen stijl te ontwikkelen en behouden, wat jou onderscheidend maakt in de markt, maar ook welk archetype bij jouw past, hoe je je archetype kunt toepassen en structureel kunt doorvoeren in je brand, en hoe je hier sneller en leuker de juiste klanten mee gaat aantrekken. Je krijgt exclusief hierbij de unieke Branding Toolcase (een toolkit voor oneindige inspiratie) die je er keer op keer bij kunt pakken om op een leuke manier te spelen in je business. En je kunt elke maand live feedback krijgen, vragen stellen en met concrete opdrachten aan de slag gaan.

TOF IK DOE MEE!

Waarom moest die Mastermind er komen?

Branding kan best wel een “ongrijpbaar” iets zijn. Er komt zoveel bij kijken. Het wordt vaak ingewikkeld gemaakt. En dan lijkt het te veel of omvangrijk om aan te pakken. Time for a change. Na de Archetype your Brand Mastermind heb je eindelijk grip op je brand. Je staat veel sterker, omdat je brand diepe, diepe wortels krijgt. Dat levert je niet alleen eenheid op in je brand, rust, klanten en omzet, maar ook bespaar je tijd en energie.

Hoe lekker is het om met veel meer gemak, zonder getreuzel en gepieker, in veel minder tijd:

 1. een klant te woord te staan
 2. content te maken
 3. een product of dienst te lanceren
 4. goede titels te bedenken
 5. goede reacties/response te geven in DM’s op social, of in appjes
 6. je foto’s uit te kiezen
 7. potentiële klanten te benaderen of iets op te sturen
 8. bestaande klanten weer weet te verrassen met persoonlijke “high touch” momenten.

En ga zo maar door.

Waarom zou ik mee doen?

Fotoshoot Archetype your brand - Anouk Kral - anoukkral.com

Ja, de magie van het eigen maken van een Brand Archetype is oneindig en super krachtig.

 • Je trekt de juiste klanten aan. De klanten die ook willen investeren en actief met je mee willen doen. Kun je je voorstellen wat dat voor je energie doet? En voor je uitstraling? En welke vervolgklanten je met die vibe weer aantrekt?
 • Je stoot de klanten af die NIET bij je passen. Die je energie kosten en frustratie. Kun je je voorstellen wat dat doet met je energieniveau? En met je uitstraling? En met je vervolgklanten?
 • Klanten zullen sneller JA tegen je zeggen, omdat ze je vanuit hun onbewuste al vertrouwen. Wat heerlijk. Stop met dat getouwtrek en gerommel in de marge.
 • Verkopen wordt een stuk leuker en makkelijker, omdat het natuurlijker gaat wanneer je al op één lijn zit met je klanten. You might even enjoy it!
 • Potentiele klanten raken sneller geïnteresseerd omdat je weet hoe je ze kunt raken. This will be fun!
 • Omdat je Brand meer smoel krijgt, wordt je eerder getipt aan anderen, gevraagd om te spreken, gevraagd in de media. Je gaat namelijk meer opvallen. En terecht!
 • Disclaimer: Je gaat door dit traject dus ook groeien in klanten en omzet. Don’t say I didn’t warn you!

Wat gaan we doen?

Elke maand een thema aanpakken om te kijken hoe je vanuit je archetype meer merkbeleving kunt doorvoeren in o.a. je website, funnels, foto’s, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, aanbod etc.

We gaan alles stap voor stap bij langs, zodat je een stok achter de deur hebt om echt met de implementatie aan de slag te gaan. Mouwen opstropen. Let’s do this together.

PUT ME ON THE WAITING LIST
Brand Toolkit

Waarom nú aanmelden?

Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar voor deze Mastermind. Deze zomer start er een nieuwe groep. Meld je daarom nu vast aan voor de wachtlijst. Dan hoor jij als eerste wanneer er weer een opening is om deel te nemen aan de Mastermind en kun jij als eerste jouw plekje claimen.

Sounds good to me. Hoe meld ik mij aan?

It’s simple, dat kun je hieronder doen. Op dit moment zijn de deuren van de Mastermind gesloten. Maar, deze zomer start er een nieuwe Mastermindgroep. Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de wachtlijst van de Mastermind. En met vrijblijvend bedoel ik, je hebt serieus interesse en je hoort als eerste wanneer de deuren weer open gaan, maar je aanmelding is nog niet definitief. Je zit nog nergens aan vast. Hoewel je natuurlijk niet kunt wachten tot de deuren open gaan en jij jouw plekje kunt claimen.

Wat krijg ik dan allemaal?

Bij deelname aan het Archetype your Brandtraject krijg je heul veel, namelijk;

 • 6 Mastermindsessies met Q&A, feedback en concrete opdrachten
 • Inclusief De ‘In Case of Branding Toolcase’ (232 brand Kaarten).
  • 40 Karakter Kaarten
  • 12 Archetype Kaarten
  • 20 Tone of Voice Kaarten
  • 20 Levensmotto Kaarten
  • 40 Zintuig Kaarten
  • 100 Brand Vibe Kaarten

Bonus: Positioneer Jezelf programma t.w.v. € 247,-.

Bonus: Guestcalls van top experts als Tineke Zwart, Joshua Kaats, Ernst Jan (Conversieclub), Debbie van Weelden (Lois Lee Skinfood) en Adine Versluis (Money Mindset Academy) over o.a. Money Archetypes, Brand Building en andere verdiepende onderwerpen die jouw merk zullen versterken.

Yes, ik meld mij aan!

Doors opening soon…

Meld je vrijblijvend aan voor de Mastermind wachtlijst en hoor als eerste wanneer de deuren weer open gaan. Er is slechts beperkt plek voor deelname. Wil jij als eerste jouw plekje kunnen claimen? Meld je dan nu hieronder aan.

You will not regret this!

PUT ME ON THE LIST PLEASE!

What are you waiting for? Twijfel je nog, heb je nog vragen, neem contact met mij op!

Ik ben nergens nog zoooo zeker van geweest als van deze Mastermind en ik kan echt niet wachten om met jou aan de slag te gaan. You don’t wanna miss this!

PS Fun people only

Greetz, Anouk

Yes ik doe mee!