Anouk Kral - anoukkral.com

Breng je merk in beweging!

 • Ben jij er klaar jouw merk te laten groeien?
 • Maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke stap eerst?
 • Heb je je volgezogen met cursussen en inspiratie, maar ben je nu toe aan actie in de taxi?
 • Wil jij leren hoe je jouw merk krachtig kunt positioneren?
 • Weten hoe je de juiste klanten aantrekt, die passen bij jouw extraordinary brand? Hooray!
 • Dan is het tijd om het A-merk te worden in jouw business!

Positioneer Jezelf als A-merk

Als je jouw merk op de kaart wilt zetten en wilt gaan knallen met je business, dan moet je weten hoe je het spel moet spelen. Een sterke fundering onder je merk is onmisbaar om vol energie en fun te gaan te spelen. Het geeft je een flinke dosis vertrouwen omdat je:

 • Weet hoe je een boodschap over kunt brengen die raakt.
 • Weet hoe je een gevoel of een merkassociatie kunt oproepen.
 • Weet hoe je zaadjes plant in het hart en het brein van jouw klant.
 • Weet hoe je klanten aan je kunt (blijven) binden.
 • Weet hoe je voorkomt dat je opgaat in de grijze massa. Blegh.

Ga staan voor je waarde

Brave merken die “brave” content creëren omdat ze zichzelf niet durven zijn, omdat ze niet zichtbaar durven zijn, omdat ze zich laten tegenhouden door oordelen of kritiek, die vallen niet op. Don’t be too vanilla. Stap uit die comfortzone.

There’s nothing you can’t do!

De wereld heeft behoefte aan sterke merken die leiderschap tonen. Aan merken die opstaan en zichtbaar zijn. Die onderscheidend zijn en zichzelf zijn. Er is behoefte aan authentieke merken waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Op merken waar je van op aan kunt. Merken die inspireren.

Er liggen nog zoveel kansen

Als je weet hoe je je moet positioneren. Hoe je jouw unieke plek kunt claimen. Hoe je uit de grijze massa kunt stappen. Als je weet waar je moet beginnen, hoe je die eerste stappen kunt gaan zetten. Maar hoe kun je deze eerste stappen leren?

Speciaal daarvoor heb ik dit programma ontwikkeld. En het moest er echt komen, want het is tijd dat er een hele beweging van sterke merken gaat ontstaan.

Waarom leren positioneren?

 Zodat je leert denken, voelen, handelen en profileren als een A-merk. En jij leert te vertrouwen op jezelf zodat je ook jouw unieke positie weet te claimen in jouw markt.

Waarom als een A-merk?

Een A-merk heeft een aantal zeer belangrijke eigenschappen: staat voor zijn waarde, levert kwaliteit, is onderscheidend, is duidelijk herkenbaar, straalt zekerheid uit, is anders dan anderen, is aantrekkelijk, heeft een duidelijk specialisme en heeft fans en ambassadeurs.

En door al deze redenen heeft een A-merk een enorme toegevoegde waarde! Dus, ben jij klaar om A-merk status te verwerven in jouw business?

Yes, ik start meteen!

Is het Positioneer Jezelf programma voor iedereen geschikt?

Zeker niet. Dat zou gek zijn. Herken je je hierin?

 • Je wilt in beweging komen en stappen zetten
 • Je bent klaar met aanmodderen en wilt gaan groeien
 • Je wilt je merk op de kaart zetten. Actie in de taxi
 • Je wilt je expertise vol omarmen en wilt als specialist gezien worden
 • Je wilt niet opgaan in de grijze massa, maar onderscheidend zijn
 • Je wilt makkelijker klanten aantrekken die bij jou passen
 • Je wilt klanten aan je binden en fans en ambassadeurs creëren
 • Je wilt jouw merk positioneren op een authentieke manier.

Voel jij een match? Mooi.  Zo kom je door deelname aan het programma ook bij een club van gelijkgestemden. En er zit zoveel kracht in een groep van gelijkgestemden. Trust you me. In welke branche je actief bent is ondergeschikt. De gemene deler in deze groep is, dat jij de drive hebt om van jouw merk een A-merk te maken. En dat je jouw knetter fantastische merk op de kaart wilt zetten! Vol fun en overgave!

Hell yeah ik meld mij aan!

Ready to rock your business?

I thought so too. Cool. Let’s rock! Meld je dan nu aan voor: “Positioneer jezelf- als een A-merk”. Het programma is volledig online te volgen in je eigen tijd. Ook als je nog aan het begin staat. Niet alleen leer je in 3 modules jezelf te positioneren als een A-merk,  ik ga jou ook in de community helpen, ondersteunen en supporten.

Het Positioneer Jezelf programma is een nieuw programma en kost € 497 (ex btw). Je kunt nu nog instappen voor  € 247 (ex btw) of 3x € 87 (ex btw)!

Start meteen!

Meld je aan en je kunt direct starten met een te gek online programma, echt leuke video’s (geen droge shizzel, ik houd van praktijkvoorbeelden) en actie in de taxi werkboeken met concrete opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt. Jij bepaalt het tempo en ik sta ondertussen voor je klaar om je verder te helpen, ondersteunen en supporten in de besloten Strong Brands Movement Community.

Bonus Free Membership

Yes, het membership van Strong Brands Movement Community krijg je er 1 jaar gratis bij. In deze community kun je terecht voor je vragen, kun je je verhalen delen, om feedback vragen, kun je bij mij persoonlijke S.O.S. P’apptalks aanvragen voor wanneer je er even door heen zit of een schop onder je kont nodig hebt, en komen er regelmatig guest calls voorbij van experts op gebied van branding en positionering. Cool toch?

Yes, let’s rock!
Anouk Kral Coco Chanel

What the A-team says about me…

esther zuiderveld a brand

“Door het traject van Anouk ben ik veel dichter bij mijzelf gaan staan. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn diepste verlangens zijn en waardoor ik aan ga staan. Ik heb geleerd hoe ik de juiste draai kan geven aan de knoppen bij mijzelf en bij mijn business.”

Esther Zuiderveld, Esthrz the Label

“Anouk doet haar naam eer aan in de rol van ‘BRAND ACTIVATOR’! Ze weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Via de werkboeken die zij wekelijks met je deelt ga je stap voor stap aan de slag met jouzelf en je merk, van fundament tot aan het rocken van je A-merk! Ik vind het een hele fijne manier om alle ideeën die ik in mijn hoofd heb, op een gestructureerde manier op papier te zetten en nieuwe inzichten te verwerven. Zo weet ik nu nog beter waar mijn eigen kracht en passie ligt en kan ik dit gaan inzetten om mijn eigen A-merk te gaan rocken!”

Daisy Vermeer, BEOCCA bags

“Mijn bedrijf moest een A-merk worden, daarom ben ik deze ontdekkingsreis aangegaan met Anouk. Door haar traject te volgen ben ik begonnen bij wie ik ben en is mijn bedrijf een verlengstuk van mijzelf geworden. Tijdens de wekelijkse Q&A’s denkt Anouk altijd met heel veel positieve energie, geduld en creatieve ideeën mee in mijn bedrijf. Dat geeft altijd weer vuurwerk om mooie nieuwe dingen te durven doen. Ik raad het iedereen aan om The A-Brand Program te volgen. Anouk is degene die jou helpt om tot een next level business te komen en jou en je bedrijf in hun kracht te zetten.”

Maxime Tauran, Regeltante 2.0

“The A-Brand Program en de manier waarop Anouk coacht is voor mij echt een toevoeging, omdat ik nu effectiever en meer gefocust kan ondernemen. Dit geeft mij rust en structuur. Deze heldere focus helpt mij mijn doelen sneller te bereiken.”

Charlotte van der Lei, City Laser Company
a brand training esther

“Toen ik aan dit traject Anouk begon dacht ik: Er zit zoveel in mijn hoofd. Hoe ga ik het in godsnaam doen? Maar dit traject geeft mij richting. Geeft mij focus. Het stroomlijnt mijn ideeën. Ik leer vooral dat ik lef mag hebben. Dat ik groots mag denken. Ik zet zoveel stappen dankzij het programma van Anouk! Ik durf me nu meer uit te spreken. Ik kom in een hele positieve flow! En heb zoveel inspiratie. Ik word er blij van. Anouk laat zien dat het echt mogelijk is om een A-merk te zijn!”

Esther Mars, Kanker, hoe dan?!
Leonie Kuizenga

“Samenwerken met Anouk is erg fijn. Ze komt met leuke ideeën, weet precies wat ze wil en bereidt tevens alles goed voor met daarnaast aandacht voor detail. Tegelijkertijd geeft ze me de ruimte voor mijn eigen invulling en creativiteit en komen we eigenlijk altijd tot een heel goed en sterk eindresultaat.”

lilly and the city review

“Hoe ik onze samenwerking het beste kan omschrijven? There’s never a dull moment! Ze blijft me businesswise (smart but so sofisticated) en als persoon (down to earth but vol zelfspot) verrassen.  Dit is dan ook precies de reden waarom ik super blij, trots en dankbaar voor onze samenwerking ben!”

Lianne Smid, Lilly and the City
Korien Thiewes

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik met lef mag gaan ondernemen. Je bent voor mij de wind in de rug, een motivator én een activator, die met haar jaren lange ervaring in de marketing en merkactivatie ook nog eens weet waar ze het over heeft.

Jouw online programma heeft me als ondernemer dichterbij mezelf gebracht waardoor ik nog meer ben gaan ondernemen vanuit mijn hart!

Korien Thiewes, Brendd Brain and Nails