A Brand Business #16: Mijn grootste miskoop ooit

Om mij heen zie ik mensen die enorm veel waarde te bieden hebben, toch twijfelen aan zichzelf. En daardoor kijken ze met een bepaalde bril naar buiten. En zien ze ook de bevestiging van hun twijfels. Omdat je vanuit een bepaalde gemoedstoestand de wereld inkijkt.

Dit is mij ook overkomen bij mijn “grootste miskoop ooit”. In deze podcast leg ik uit hoe je dit gevoel van twijfel kunt herkennen en wat je er aan kunt doen.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #15: De magie van een groep

In deze podcast neem ik je mee in mijn ervaring met de groep deelnemers aan de Miami Mastermind die ik vorig jaar volgde bij Eelco de Boer en Dolly Heuveling van Beek. Ik vertel over het effect wat de groep op mij had.

En ook laat ik je weten waarom ik daardoor mijn eigen community The Strong Brands Movement wilde starten.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #14: Hoe sla je een nieuwe weg in?

Het is super spannend om te stoppen met wat je deed en voor iets nieuws te gaan kiezen.

In deze podcastaflevering interviewt Korien Thiewes van Sit Back and Polish mij over het inslaan van nieuwe wegen.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #13: Wat kun je nou met Human Design?

Ik bedoel, een soort gebruikshandleiding voor jou als persoon op basis van je precieze geboortemoment? Hmm..Daar wilde ik meer van weten. In deze podcast deel ik uitgebreid mijn ervaringen met je.

Mocht Human Design jou ook intrigeren, dan moet je zeker even deze aflevering luisteren.

Who’s that Brand #4: Mirjam Hegger

Ken jij de serial job switcher, podcastexpert en show host van de succesvolle podcast “Hooked on business”, Mirjam Hegger al?

Zij staat centraal in weer een nieuwe aflevering van de “Who’s that brand?” podcast, waar we de ondernemer achter het merk leren kennen.

In deze podcast hoor je alles over het opzetten van een succesvolle podcast. Je kunt daarvoor hier Mirjam’s gratis stappenplan downloaden. 

A Brand Business #12: Een onderneming met een hoge omzet?

Het lijkt vaak of succes wordt afgemeten aan de hoogte van je omzet. Maar wat zegt een hoge omzet van een ander als hij onderaan de streep niets overhoudt?

In deze podcast wordt het principe 1 klant vs 10 klanten uitgelegd met een voorbeeld over omzet vs marge.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #11: Er liggen nog zoveel kansen

Ook nu liggen er heel veel kansen. Als je weet, hoe je je kunt onderscheiden. Hoe je op jouw unieke manier waarde kunt leveren.

In deze podcast vertel ik welke kansen de meeste ondernemers laten liggen.

Listen up & enjoy!

Who’s that Brand #3: Anke Verbruggen

In de “Who’s that brand?” podcast leren we de ondernemer achter het merk kennen.

In deze aflevering staat Positioneer Queen Anke Verbruggen centraal.

Listen up & enjoy!

Who’s that Brand #2: Debbie van Weelden

In de “Who’s that brand?” podcast leren we de ondernemer achter het merk kennen.

In deze podcast, die ik begin maart opnam, staat staat Debbie van Weelden, founder van Loïs Lee Pure skin food, centraal.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #10: Verkopen is opvoeden

Nu een heleboel ondernemers voor de uitdaging staan om te proberen thuis te werken met de kinderen, moest ik weer even aan het volgende denken. Verkopen = opvoeden.

De verkooptechnieken die ik in mijn werk toe pas, zijn net zo toepasbaar op mijn eigen kinderen. Het gaat namelijk over: de juiste taal spreken.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #9: Houd je hoofd koel, blijf bij jezelf

Als ondernemer moet je nu in een keer dealen met sterk veranderde omstandigheden. Mijn advies? Houd je hoofd koel en blijf bij jezelf. Vraag je af wat jij graag wilt doen?

Wil je online ondernemen, of misschien ook niet, er zijn altijd dingen die je nu wel kunt doen. Wat ik hiermee bedoel? Dat vertel ik je in deze podcast.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #8: Luister NIET naar je klant!

Je niet laten afleiden, je eigen keuzes maken, en focus houden allemaal hot topics. Het klinkt allemaal wel heel logisch en voor de hand liggend.

Maar wat betekent dat nou echt voor jou als ondernemer? Wil je hier meer over weten?

Listen up & enjoy!

A Brand Business #7: Creëer een beleving

Een merk met een verhaal en een duidelijke purpose komt tot leven wanneer dit verhaal vertelt wordt. Met het verhaal, the brand story, kun je mensen in het hart raken.

Wat ik nog steeds een heel mooi voorbeeld daarvan vind is Ellen’s Stardust Diner in New York. Daar hebben ze goed begrepen hoe je een beleving toevoegt aan je concept.

Listen up & enjoy!

A Brand Business #6: Je gaat toch niet gratis werken?

Er is een groot verschil tussen ‘zomaar gratis/voor minder werken’, en ‘strategisch gratis/voor minder werken’.

Wat ik daarmee bedoel?

Dat vertel ik je in deze podcast.

Listen up & enjoy!

Who’s that Brand? #1: Aramik Garabidian

In deze aflevering vertelt social selling expert en Linkedinspecialist Aramik Garabidian openhartig over zijn merk: zijn grootste successen en zijn grootste mislukking. Hij deelt hoe hij na een enorme tegenslag zijn merk weer op de kaart wist te zetten. Daar heeft hij zichzelf opnieuw voor moeten uitvinden. Dit en nog veel meer in deze podcast.

A Brand Business #5: Moet je het altijd simpel houden?

Het simpel houden. Is dat zo simpel? Veel ondernemers zijn geneigd om telkens weer met iets nieuws te willen komen. Zo werkt het ondernemersbrein. Maar het is een grote valkuil als je het mij vraagt.

Het credo luidt dan ook: “Bied minder aan en doe wat je doet, gewoon steengoed”. Maar mag je je dan niet eens laten verleiden om extra diensten aan te bieden? Als de klant daarom vraagt? Veel luisterplezier. Enjoy!

A Brand Business #4: Is het tijd om mee te doen aan De Slimste Mens?

Stel je eens voor dat de finale kandidaat van het tv-programma De Slimste Mens zo veel mogelijk dingen over jouw merk moet opnoemen om de hoofdprijs te winnen. Welke termen en zinnen hoop jij dat deze kandidaat over jouw merk opnoemt? Heb jij daar wel eens over nagedacht?

Klik op de playbutton hiernaast om te starten met luisteren. Veel luisterplezier. Enjoy!

A Brand Business #3: Eigenzinnig ondernemen; Do it like Coco

Deze aflevering staat in het teken van Coco Chanel. Een hele bijzondere ondernemer en persoonlijkheid. Uit haar leven zijn ontelbaar veel lessen te halen. Ik bespreek de, naar mijn mening, number 5 belangrijkste lessen die wij van Coco kunnen leren.

Klik op de playbutton hiernaast om te starten met luisteren. Tune in & enjoy!

A Brand Business #2: Is de klant daadwerkelijk koning?

Deze keer een podcast over: “Is de klant daadwerkelijk koning?”. Moet je als ondernemer altijd alles maar slikken wat de klant zegt? Klaagt men niet gewoon te veel? Of moet ik als ondernemer leren omgaan met kritiek?

Klik op de playbutton hiernaast om te starten met luisteren.

A Brand Business #1: De verkopers mindset

In deze eerste podcast vertel ik één van mijn verkoopgeheimen. Een manier om eenvoudig omzetstijging te realiseren. Een verkooptechniek die gegarandeerd werkt. En dat heeft alles te maken met de verkopersmindset.

Klik hiernaast op de playbutton en ga lekker luisteren!