De nieuwe A-merken komen er aan: join the movement!

Can you feel it coming? Het is tijd om in beweging te komen. Je bent ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilt ervaren. Omdat je impact wilt maken en je boodschap wilt verspreiden. Omdat je je leven op je eigen manier wilt leiden en je eigen koers wilt varen. Hoe tegendraads jouw koers ook is.

You want something extraordinary. Geen middelmatige business. Geen 13 in dozijn. Nee, jij wilt alles er uit halen wat er in zit.

In de praktijk kan het alleen best lastig zijn om je eigen koers te blijven varen en om dicht bij jezelf te blijven. Bij jouw energie. Helemaal wanneer je continue prikkels, onrust, goed bedoelde adviezen en afleiding ervaart door alles wat je om je heen ziet, leest en hoort.

Je twijfelt. Want welke stap zet je nou eerst? Waar begin je? Hoe leg je een goede basis?

Je gaat ondernemen terwijl je de stevige fundering mist die de basis legt onder een sterk merk. Die basis waar je op terug kunt vallen en die je het vertrouwen geeft om voor je waarde te gaan staan. Het vertrouwen om jouw boodschap te verkondigen. Met verve, speelsheid en plezier.

Kom in beweging: Bouw aan een ijzersterk merk

Je mag gaan staan voor jouw waarde. Je bent goed genoeg. Jouw boodschap mag gehoord worden. Brave merken die “brave” content creëren omdat ze zichzelf niet durven zijn, omdat ze niet zichtbaar durven zijn, omdat ze zich laten tegenhouden door oordelen of kritiek, die vallen niet op. Don’t be too vanilla. Stap uit die comfortzone. There’s nothing you can’t do!

De wereld heeft behoefte aan sterke merken die leiderschap tonen. Aan merken die opstaan en zichtbaar zijn. Die staan voor hun waarde. Die onderscheidend zijn en zichzelf zijn. Er is behoefte aan authentieke merken waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Op merken waar je van op aan kunt. Merken die inspireren.  Dat zijn de merken die fans hebben en ambassadeurs. Het zijn de A-merken die hun klanten weten te raken in het hart. Dat zijn merken waar mensen van houden.

Ga staan voor je waarde: Positioneer jezelf als een A-Merk

Er liggen nog zoveel kansen als je weet hoe je je moet positioneren. Hoe je jouw unieke plek kunt claimen. Hoe je uit de grijze massa kunt stappen. Als je weet waar je moet beginnen, hoe je die eerste stappen kunt gaan zetten. Maar hoe kun je deze eerste stappen leren?

Speciaal daarvoor heb ik een een nieuw online programma ontwikkeld: Positioneer jezelf – als een A-merk.

Dit programma moest er echt komen, want het is tijd dat er een hele beweging van sterke merken gaat ontstaan. Ik voel echt dat het tijd is voor een nieuwe lichting A-merken. Merken die voor hun waarde gaan staan. Die vertrouwen voelen. Die denken: “f*ck yeah, ik ga het gewoon doen”.  Waar het plezier van afspat. De lichtheid en speelsheid. De creativiteit.

Waarom leren positioneren?

Deze online cursus is er zodat je leert denken, voelen, handelen en profileren als een A-merk. Zodat je je van binnenuit een A-merk voelt. En dat ook uitstraalt. Want wat je uitstraalt, trek je aan. Er is plek voor meerdere A-merken binnen een segment. En jij leert te vertrouwen op jezelf zodat je ook jouw unieke positie weet te claimen in jouw markt.

Waarom als een A-merk?

Een A-merk heeft een aantal zeer belangrijke eigenschappen: Een A-merk heeft een goede reputatie, een A-merk heeft ambassadeurs, een A-merk levert kwaliteit, een A-merk stelt niet teleur, een A-merk heeft status, een A-merk is onderscheidend, een A-merk is duidelijk herkenbaar, een A-merk straalt zekerheid uit, een A-merk geeft het beste van het beste, een A-merk is anders dan anderen, een A-merk maakt duidelijke keuzes, een A-merk heeft focus, een A-merk is aantrekkelijk, een A-merk heeft een duidelijk specialisme.

En door al deze redenen heeft een A-merk een enorme toegevoegde waarde! Dus, ben jij klaar om A-merk status te verwerven in jouw business?  Say: Hell yeah! Ik meld mij aan!

Hell yeah, ik meld mij aan!

Het “Positioneer jezelf” komt inclusief video’s, tekstboeken, werkboeken en concrete opdrachten. De investering bedraagt € 247 (ex btw).

Bonus bij het Positioneer jezelf programma

Het programma is volledig online te volgen in je eigen tijd. Ook als je nog aan het begin staat. Niet alleen leer je in 3 modules jezelf te positioneren als een A-merk,  ik ga jou ook helpen in jouw reis om naar A-merk status te gaan.

Wat? Hoe dan? 

Dat doe ik door je te coachen, supporten en ondersteunen in een veilige en hechte brand building community: The Strong Brands Movement. Hier kun je terecht met je vragen en ga ik je helpen zodat jij ook daadwerkelijk stappen gaat zetten.

Enter the Strong Brands Movement

En dat is een community op Instagram? Kan dat ook? Jazeker. Misschien ben je bekend met Facebook Communities. Maar bij deelname aan “Positioneer Jezelf- als een A-merk” of “The A-Brand Program” kom je automatisch in deze Instagram Community. Dit is dus een Insta Exclusive Membership voor gedreven en gepassioneerde ondernemers die in beweging willen komen om hun merk ijzersterk neer te zetten. Een nieuwe lichting A-merken. In een Brand Building Community waar kennis en inspiratie wordt gedeeld en ik je ondersteun bij het bouwen aan een sterk merk.

Het “Positioneer Jezelf- als een A-merk” programma klinkt goed.

Is het voor iedereen geschikt?

Zeker niet. Dat zou gek zijn. Herken je je hierin?

 • Je bent een freaking coole ondernemer met good energy
 • Je hebt lef, bent ambitieus
 • Je hebt een lekkere vibe
 • You are ready to rock your business
 • Je wilt in beweging komen en je eerste stappen zetten
 • Je denkt in mogelijkheden en hebt een positieve mindset
 • Je wilt een echte brand builder zijn
 • Je wilt je merk op de kaart zetten
 • Je wilt je leiderschap tonen
 • Je wilt impact maken
 • Je omarmt je expertise en wilt als specialist gezien worden
 • Je levert kwaliteit
 • Je wilt fans en ambassadeurs creëren
 • Je wilt het A-merk zijn in jouw business

Is dat niet een hele lange lijst? Ja, dat klopt, heul lang, maar dat is ook de bedoeling. Zo kom je door deelname aan het programma ook bij een club van gelijkgestemden. En er zit zoveel kracht in een groep van gelijkgestemden. Trust you me. In welke branche je actief bent is ondergeschikt. De gemene deler in deze groep is, dat jij de drive hebt om van jouw merk een A-merk te maken. En dat je jouw knetter fantastische merk op de kaart wilt zetten!

Wat kan ik van de begeleiding in de community verwachten?

Naast de toegang tot de online academy voor de online cursus, krijg je een jaar lang toegang tot deze groep waar je:

 • je businessvragen kunt stellen, maar ook je successen en je fuck ups kunt delen (this is the real insta)
 • ideeën van mij kunt verwachten; hier denk ik graag met je mee, beantwoord ik je vragen en geef ik je feedback
 • bij mij SOS P’apptalks kunt aanvragen als je er eventjes door heen zit en ik jouw persoonlijk in een voice note toespreek met een Personal Peptalk, schop onder je kont talk, of yes you can do this talk. I’ve got them all. 
 • mij live kunt zien tijdens The Brand Building Q&A’s
 • inspirational video’s of foto’s kunt zien
 • tips and tricks van mij kunt verwachten
 • expert interviews kunt verwachten op diverse vakgebieden, zodat je op elk vakgebied kunt leren van de besten.

Kortom; alles wat jij nodig hebt om te blijven bouwen aan jouw merk. En je gesterkt te voelen tijdens deze reis. Zodat je ook echt stappen gaat zetten. In deze groep verblijd ik jou graag met mijn kennis, expertise, ervaring, mijn netwerk, mijn humor en positive vibe.

Een veilige, hechte, brand building community waar heel veel waarde wordt gedeeld. Serious entrepeneurs only. Vandaar alleen toegang tot de groep bij deelname aan het “Positioneer jezelf” programma of “The A-Brand Program”.

Ready to Rock your Business?

I thought so too. Cool. Let’s rock! Meld je dan nu aan voor het instappprogramma: “Positioneer jezelf- als een A-merk”. Deelname aan de community volgt dan automatisch.

Yes, let’s rock!

Het “Positioneer jezelf” komt inclusief video’s, tekstboeken, werkboeken en concrete opdrachten. De investering bedraagt € 247 (ex btw).

Het programma is volledig online te volgen in je eigen tijd. Ook als je nog aan het begin staat. Niet alleen leer je in 3 modules jezelf te positioneren als een A-merk,  ik ga jou ook in de community helpen bij jouw reis om naar A-merk status te gaan.

Let’s build a bulletproof brand together!

Business Coach

Over Anouk

Anouk groeide op in een ondernemersfamilie. Studeerde Marketing en behaalde een Master in Retail Management. Met haar familie richtte ze in 2006 SBS Fotomarketing op. Een niche in de wereld van de merkactivaties.

Ze was verantwoordelijk voor de marketing en sales en haalde vele A-merken binnen als Chanel, Coca Cola, Heineken, Swatch, Loreal, Zalando, Booking.com en Unilever.

In 2018 gooide ze het roer om. Anouk heeft nu tot missie om als Personal Brand Activator met lef, humor en elegantie, vrouwelijke ondernemers te leren hoe zich kunnen profileren als een A-merk.