What to do with your Brand Archetype?

Meer weten over Brand Archetypes? In deze Archetype Masterclass neem ik je mee in mijn hedendaagse interpretatie van de archetypes, geïnspireerd op Carl Gustav Jung.

Je leert de types kennen (ik zorg dat je je bij elk type een levendige voorstelling kunt maken) en ontdekt welk archetype het beste past bij jouw merk.

Fotoshoot Archetype your brand - Anouk Kral - anoukkral.com
Brand Archetype Cards

Deze Masterclass is live!

Ik praat over niets liever dan Archetypes en Branding en vind het dan ook super tof als je je aanmeldt voor deze Masterclass. Maar let op. Dit is geen automated webinar. Ik geef deze Masterclass live en via Zoom. Er is daarom ook maar beperkt deelname mogelijk.

De eerstvolgende Masterclass is:  Donderdag 5 aug om 10.00 uur. 

Deelname aan de Masterclass is gratis.

Als je je aanmeldt, dan ga ik er vanuit dat je de Masterclass daadwerkelijk wilt volgen en dan stuur ik je de Zoomlink door (je hoeft niet zichtbaar in beeld. En ook als je wel zichtbaar wilt zijn en je bent lekker in je huispak…it’s all fine by me 😉).

Brand Karakter
Fotoshoot Archetype your brand - Anouk Kral - anoukkral.com

Fun and energizing

De Masterclass duurt +- 1 uur (met kans op een beetje uitloop), maar don’t worry. Ik houd het tempo er in and it will be fun and energizing! You will not regret this!

Kun je er toch niet bij zijn?

Stuur mij een mailtje op anouk@anoukkral.com, dan zet ik de inschrijving weer open en kun je iemand anders blij maken met jouw plek.

Yes ik doe mee!