Gratis Strategy Book:

The No5 Strategy Lessons 

-Lessons Learned from the life of Chanel-
Inspirerende short stories +  5 praktische lessen die je vandaag nog kunt doorvoeren!

Dit Strategy Book zet je zeker aan het denken. Boordevol inspiratie.

En echt een “mustread” voor alle eigenwijze ondernemers die juist nu aan hun merk willen bouwen!

Strategy Book Chanel Do it like coco anouk kral

‘Wat een prachtig en inspirerend E-book. Dankjewel’

Jacqueline Hospers, jacquelinehospers.nl

‘Dit E-book is een fantastisch storytelling verhaal over een bijzondere vrouw met inspirerende lessen voor iedere ondernemer. Ik kende haar verhaal al wel, maar jouw versie en concrete highlights als tips en lessen was heerlijk om te lezen, dankjewel!’

Sabrina Nijs, Mae Dynamic

‘Superleuk en origineel! Een verademing dit, thanks Anouk!’

Svea vermeersch, Bureau Sans Sel

‘Wat een gaaf E-Book heb je gemaakt Anouk. Thank you for investing all your time and energy. De foto´s zijn ook echt supergaaf.’

Esther van Krieken

‘Wauw Anouk, wat een indrukwekkend Strategy Book. Niet alleen de vormgeving is real nice, ook met de inhoud heb je me echt geïnspireerd!’

Lianne Smid, Lilly and the City

‘Met heel veel plezier en bewondering heb ik je No5 Strategy Book gelezen! Ik vind het leuk en inspirerend om meer van je te volgen.’

Maud Bouwens, Ploum

To be irreplaceable, one must be different”

– Coco Chanel –

Deze quote is één van mijn favoriete Chanel quotes en voor mij de aanleiding om dit Strategy Book te schrijven. Om onvervangbaar te zijn, baat het niet steeds te blijven kijken naar hoe iedereen anders het doet, maar moeten we het gewoon lekker op onze eigen manier gaan doen. Een belangrijke les in het ondernemerschap. Jij bouwt aan jouw merk!

The No 5 Lessons

Uit het leven van Chanel zijn ontelbaar veel lessen te halen. Voor dit Strategy Book heb ik de naar mijn mening No5 belangrijkste en meest inspirerende lessen gehaald, zonder de intentie te hebben daarin volledig te zijn. Dit zijn de 5 lessen die ik jou graag zou willen meegeven. Uiteraard met een knipoog naar mijn old time lievelings parfum: Chanel No5. Het best verkochte parfum ter wereld.

Met heel veel liefde en plezier gemaakt, dus ik zou zeggen, enjoy!

Liefs Anouk

PS Als je het Strategy Book aanvraagt, ontvang je tevens mijn gratis tips, inzichten, inspiratie en ondernemerslessen om jou verder te helpen groeien het A-merk in jouw business te worden. En natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om.