Strategy Book Chanel Do it like coco anouk kral

‘Wat een prachtig en inspirerend E-book. Dankjewel’

Jacqueline Hospers, jacquelinehospers.nl

‘Dit E-book is een fantastisch storytelling verhaal over een bijzondere vrouw met inspirerende lessen voor iedere ondernemer. Ik kende haar verhaal al wel, maar jouw versie en concrete highlights als tips en lessen was heerlijk om te lezen, dankjewel!’

Sabrina Nijs, Mae Dynamic

‘Superleuk en origineel! Een verademing dit, thanks Anouk!’

Svea vermeersch, Bureau Sans Sel

‘Wat een gaaf E-Book heb je gemaakt Anouk. Thank you for investing all your time and energy. De foto´s zijn ook echt supergaaf.’

Esther van Krieken

‘Wauw Anouk, wat een indrukwekkend E-Book. Niet alleen de vormgeving is real nice, ook met de inhoud heb je me echt geïnspireerd!’

Lianne Smid, Lilly and the City

‘Met heel veel plezier en bewondering heb ik je No5 Strategy Book gelezen! Ik vind het leuk en inspirerend om meer van je te volgen.’

Maud Bouwens, Ploum

Gratis E-Book

Voor bevlogen ondernemers die het anders willen doen  

 – Chanel’s No5 most inspiring lessons –

Inspirerende short stories +  5 waardevolle lessen: van Crazy one tot A-merk!

Dit E-Book zet je zeker aan het denken. Boordevol inspiratie om op je eigen manier te ondernemen met lef.

Een echte “mustread” voor alle (online en offline) eigenwijze ondernemers die willen bouwen aan een sterk en onderscheidend merk.

Download mijn E-Book
Anouk Kral Masterclass

“To be irreplaceable, one must be different”

– Coco Chanel –

Deze quote is één van mijn favoriete Chanel quotes en voor mij de aanleiding om dit E-Book te schrijven. Om onvervangbaar te zijn, baat het niet te blijven kijken naar hoe iedereen anders het doet, maar moet je het op je eigen manier gaan doen. Een belangrijke les in het ondernemerschap. Jij bouwt aan jouw unieke en onderscheidende merk!

The No 5 Lessons

Uit het leven van Chanel zijn ontelbaar veel lessen te halen. Voor dit E-Book heb ik de naar mijn mening No5 belangrijkste en meest inspirerende lessen gehaald voor het bouwen aan een authentiek en sterk merk. Lessen van een bevlogen pionier die buiten de lijntjes durfde te kleuren. Een ondernemer die het anders durfde te doen. Dit zijn de 5 lessen die ik jou graag zou willen meegeven. Uiteraard met een knipoog naar mijn old time lievelings parfum: Chanel No5. Het best verkochte parfum ter wereld.

Met heel veel liefde en plezier gemaakt, dus ik zou zeggen, enjoy!

Liefs Anouk

Download mijn E-Book

P.s. Als je het E-Book aanvraagt, ontvang je tevens mijn gratis tips, inzichten, inspiratie en ondernemerslessen om jou verder te helpen groeien het A-merk in jouw business te worden. En natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om.