Geld uitgeven spannend?

Anouk Kral - anoukkral.com

Geld uitgeven is spannend.

Een paar maanden geleden besloot ik een behoorlijke investering te doen en een enorme commitment te geven aan het VIP Diamond Coachingstraject van Simone Levie. Het uitgeven van zo’n groot bedrag is spannend, maar ik voelde dat ik dit moest doen.

Wat is het ergste wat er kan gebeuren?

Natuurlijk vraag ik me voor ik een investering ga doen ook eerst af, of het genoeg waarde voor mij heeft en of het een investering is die ik ook weer terug kan verdienen. Beide kon ik met Ja beantwoorden, en bovendien houd ik van all-in gaan en vol overgave voor mijn business gaan.

Het geeft je ook een heel ander gevoel als je zo’n commitment durft te maken. Je staat anders in je business. Je neemt jezelf en je business serieus.

No regrets

Nog geen seconde heb ik spijt gehad van mijn beslissing. Niet alleen heb ik toegang tot vrijwel al het waardevolle cursusmateriaal wat er is, uit het traject haal ik bovendien waardevolle nieuwe contacten en knappe businessbuddies. En nog fijner…je krijgt er een heel team bij die tot je beschikking staat.

Gameplan

Door de strategie-dag behorende tot het traject, heb ik mijn Gameplan voor de komende maanden helder en weet ik exact wat mij te doen staat. Het werkt voor mij heel goed wanneer ik ‘gedwongen” word mijn planning op papier uit te werken. Uit het hoofd en op papier. Het deed mij inzien dat ik mijn investering ook redelijk snel terug kan verdienen.

Bij de daaropvolgende strategische brainstormsessie had ik Simone als klankbord om mijn ideeën aan te toetsen, en kon ik vol inspiratie, met nieuwe inzichten en concrete ideeën weer aan de slag.

They’ve got my back

Maar wat is nog het allerfijnste. Terwijl ik hier in New Orleans geniet van mijn vakantie, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het compleet voor mij inrichten van mijn Online Academy. Zodat alles straks klaar staat voor de deelnemers aan het A-Brand Ultimate Program die 8 november gaan starten to Rock their Business.

Investering = priceless

Die fantastische Kim Minten uit het team van Simone houdt mij van alles op de hoogte, ik word compleet ontzorgd, en hoef alleen maar aan te leveren wat er van mij gevraagd wordt. En zij regelt dat alles goed komt. Investering…priceless…

Belangrijke les

Dat is echt een belangrijke les. Ik hoef het niet allemaal zelf te doen. En ik hoef het niet allemaal alleen te doen. Ik moet zorgen dat ik de beste mensen om mij heen verzamel, zodat ik kan doen waar ik goed in ben. En waar ik plezier aan beleef.

Mijn eigen online academy

Ik ben super trots op mijn programma om in 9 stappen van jouw merk een A-merk te maken. En voor iedereen die zich vanaf nu gaat aanmelden (of zojuist aangemeld heeft)….alles is straks te volgen in mijn eigen online academy!

Dus, ja, investeren, geld uitgeven, het is spannend. Maar vraag jezelf altijd dit af: “wat is het ergste wat er kan gebeuren?”. Dat je helemaal niets leert? Geen enkele ervaring opdoet? Dat je er niets uit gaat halen? Als je dat gevoel hebt, dan is het waarschijnlijk ook geen investering die past bij jou.

If you can’t commit…

En dat geldt ook zeker voor de toffe merken die bij mij komen. Dat zijn niet zomaar business ladies. Nee, dit zijn de ondernemers die ook echt next level willen gaan. Die hun business willen rocken. Die de commitment willen maken om er echt voor te gaan. Die verder willen komen. Meer uit zichzelf willen halen. Niet meer ingedut willen zijn. Maar keihard willen knallen met hun business. Right Awake!

En als je dat voelt, dan weet je het wel of je de investering voor mijn traject wilt doen of niet. Of je er klaar voor bent of niet. Maar één ding is zeker. Als je die commitment maakt, dan zal ik ook met mijn team alles op alles zetten, om jou te ontzorgen, jouw klankbord te zijn, en jou te inspireren om de volgende stap te gaan zetten.

Who’s ready to Rock their Business?