Anouk Kral - anoukkral.com

Sparren en brainen vanuit ontspanning

 • Sta jij wel eens stil bij de waarde die jij te bieden hebt?
 • Stap jij wel eens uit je business om jouw positionering onder de loep te nemen?
 • Trek jij wel eens aan de rem om te kijken of je op de goede weg bent? En geen afslag gemist hebt?
 • Stap je wel eens uit de waan van de dag? Vertragen om te kunnen versnellen?

De momenten om stil te staan zijn zo belangrijk. Als je meer tijd zou nemen voor bewustwording en reflectie, zou je dan niet sneller op je bestemming aankomen?

Geniet van je ondernemersreis!

Hoe heerlijk is het om een business break in te lassen op een fantastische locatie. Jouw merk te activeren van binnen uit. Om samen te gaan sparren hoe je:

 • Jouw merkstrategie kunt aanscherpen. 
 • Jouw merk nog sterker op de kaart kunt zetten.
 • Je nog aantrekkelijker kunt profileren voor jouw A-klanten.
 • Je eigen en onderscheidend jouw boodschap kunt overbrengen.
 • Jouw Personal Brand kunt versterken.

Je hoeft niet alles alleen te doen. Ik activeer jou graag.

Do it Like Coco

1 op 1 Traject

“To be irreplaceable, one must be different“.

Om onvervangbaar te zijn, moeten we niet naar elkaar blijven kijken, maar juist naar binnen keren.

The Brand Behind the Brand

Anders zijn is in feite niets meer dan jezelf zijn. Jij bent al een uniek persoon met een:

 • eigen karakter
 • eigen identiteit
 • eigen drive
 • eigen visie
 • eigen passie
 • en een een eigen vibe.

Dus waarom zou je dat niet meer laten zien? Ook jij bent een Personal Brand! Laat jouw personal vibe zien!

Vibe your Brand

Heb je al wat vlieguren gemaakt? Top. Maar wat als je boodschap vertroebelt along the way? Komt die nog over zoals het moet?

In mijn 1 op 1 traject begeleid ik jou persoonlijk en voorzie ik jou van strategisch merkadvies.

Heldere positionering is nodig om een krachtig merk te blijven. Tijdloos en classy like Coco.

A little bit of Coco Fever

Ze had lef, bravoure, droomde groots, was tegendraads, eigenwijs, intuïtief en lekker autoritair.

Yes, Coco and me…we have lots in common. How bout you?  Feeling a bit of Coco fever yet?

Feeling the Coco vibe yet? Let me share my Coco Fever with you!

Zin om samen met mij aan de slag te gaan?

Cool! Vraag nu een offerte aan.


Anouk Kral Coco Chanel
What the A-team says about me…

esther zuiderveld a brand

“Door het traject van Anouk ben ik veel dichter bij mijzelf gaan staan. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn diepste verlangens zijn en waardoor ik aan ga staan. Ik heb geleerd hoe ik de juiste draai te geven aan de knoppen bij mijzelf en bij mijn business.”

Esther Zuiderveld, Esthrz the Label

“Anouk doet haar naam eer aan in de rol van ‘BRAND ACTIVATOR’! Ze weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Via de werkboeken die zij wekelijks met je deelt ga je stap voor stap aan de slag met jouzelf en je merk, van fundament tot aan het rocken van je A-merk! Ik vind het een hele fijne manier om alle ideeën die ik in mijn hoofd heb, op een gestructureerde manier op papier te zetten en nieuwe inzichten te verwerven. Zo weet ik nu nog beter waar mijn eigen kracht en passie ligt en kan ik dit gaan inzetten om mijn eigen A-merk te gaan rocken!”

Daisy Vermeer, BEOCCA bags
a brand training maxime

“Mijn bedrijf moest een A-merk worden, daarom ben ik deze ontdekkingsreis aangegaan met Anouk. Door haar traject te volgen ben ik begonnen bij wie ik ben en is mijn bedrijf een verlengstuk van mijzelf geworden. Anouk denkt altijd met heel veel positieve energie, geduld en creatieve ideeën mee in mijn bedrijf. Elke 1 op 1 sessie geeft vuurwerk. Vuurwerk om weer mooie nieuwe dingen te durven doen. Ik raad het iedereen aan om Anouk als businesscoach te kiezen. Zij is degene die jou helpt om tot een next level business te komen en jou en je bedrijf in hun kracht te zetten.”

Maxime Tauran, Regeltante 2.0

“The A-Brand Program en de manier waarop Anouk coacht is voor mij echt een toevoeging, omdat ik nu effectiever en meer gefocust kan ondernemen. Dit geeft mij rust en structuur. Deze heldere focus helpt mij mijn doelen sneller te bereiken.”

Charlotte van der Lei, City Laser Company
a brand training esther

“Toen ik aan dit traject Anouk begon dacht ik: Er zit zoveel in mijn hoofd. Hoe ga ik het in godsnaam doen? Maar dit traject geeft mij richting. Geeft mij focus. Anouk stroomlijnt mijn ideeën. Ik leer vooral dat ik lef mag hebben. Dat je groots mag denken. Ik zet zoveel stappen dankzij Anouk! Ik durf me nu meer uit te spreken. Ik kom in een hele positieve flow! En heb zoveel inspiratie. Ik word er blij van. Anouk laat zien dat het echt mogelijk is om het A-merk te worden!”

Esther Mars, Kanker, hoe dan?!
Leonie Kuizenga

“Samenwerken met Anouk is erg fijn. Ze komt met leuke ideeën, weet precies wat ze wil en bereidt tevens alles goed voor met daarnaast aandacht voor detail. Tegelijkertijd geeft ze me de ruimte voor mijn eigen invulling en creativiteit en komen we eigenlijk altijd tot een heel goed en sterk eindresultaat.”

lilly and the city virtual assistant anouk kral

“Hoe ik onze samenwerking het beste kan omschrijven? There’s never a dull moment! Ze blijft me businesswise (smart but so sofisticated) en als persoon (down to earth but vol zelfspot) verrassen.  Dit is dan ook precies de reden waarom ik super blij, trots en dankbaar voor onze samenwerking ben!”

Lianne Smid, Lilly and the City
Korien Thiewes

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik met lef mag gaan ondernemen. Je bent voor mij de wind in de rug, een motivator én een activator, die met haar jaren lange ervaring in de marketing en merkactivatie ook nog eens weet waar ze het over heeft.

Het kon dan ook niet anders dan dat ik ook met jou een strategiedag wilde beleven: Do it like Coco. Je bracht me naar een prachtige plek waar we samen de plannen voor 2020 smeedden. Jouw enthousiaste energie, vrolijke humor, maar ook kritische blik dagen mij uit het beste uit mezelf te halen.

Korien Thiewes, Brendd Brain and Nails