magie van de groep

De magie van de groep

Ik geloof echt in de kracht van communities en hechte groepen gelijkgestemde ondernemers. Als je stappen wilt zetten, dan is het zo fijn als je de support, aanmoediging en ondersteuning van de groep kunt voelen. Er kunnen bijzondere samenwerkingen ontstaan.⁣ ⁣

Mijn Miami Mastermind ervaring

Ik neem ik je graag mee in mijn ervaring met de groep deelnemers aan de Miami Mastermind die ik vorig jaar volgde bij Eelco de Boer en Dolly Heuveling van Beek. Daarom nam ik er een podcast over op, waarin ik vertel over het effect wat de groep op mij had. ⁣Ook laat ik je in deze podcast weten waarom ik daardoor mijn eigen community wilde starten. The Strong Brands Movement; een nieuwe beweging van upcoming merken die klaar staan om de nieuwe lichting A-merken te worden in hun business. ⁣

Je kunt de podcast luisteren via:

Ik wens je heel veel luisterplezier.

Liefs Anouk

PS Laat je me weten wat je van de podcast vond? Stuur mij een mailtje of een DM.