Anouk Kral - anoukkral.com

The A-Brand Program

Wil jij groeien met je bedrijf?

Ben jij toe aan de volgende stap om je verder professionaliseren en te zorgen voor meer vastigheid, structuur en focus?

Je weet dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe je dit er uit kunt halen en waar je moet beginnen?

The next step

Hoewel je je werk inhoudelijk heel leuk vindt, blijft het ondernemen, en met name het verkoopgedeelte een struggle. Bij anderen lijkt dit soms zo moeiteloos te gaan. Die zijn met veel meer rust, plezier en ontspanning aan het ondernemen. Jij zou ook graag structureel meer klanten willen aantrekken en meer omzet willen binnen halen. En niet zomaar klanten, maar jouw A-klanten.

Maar jezelf zo uitgesproken op de kaart zetten, zo prominent aanwezig zijn en leuren met je diensten. Het voelt gewoon niet goed. Zo opdringerig. Je hele hebben en houden maar delen op social media. Wie zit daar nou op te wachten? Het liefste zou je klanten gewoon aantrekken als een magneet.

Profileer je als een A-merk

THE A-BRAND PROGRAM

Beter in je business worden, professionaliseren en meer plezier halen uit het verkopen van je diensten, dat begint bij het begin. En dat begin, dat ben jij.

Goud in handen

Als je jezelf goed kunt profileren, je A-klant helder voor ogen hebt, en je verhaal goed kunt overbrengen, dan heb je goud in handen. Dan kun je een connectie maken met je klant. En ga je heel aantrekkelijk worden voor jouw eigen A-klant. Maar het begint allemaal bij jou.

Het is de belangrijkste les die ik heb geleerd. En dit is echt mijn overtuiging. De weg naar succes is in verbinding staan met jezelf. Pas dan kun je een verbinding maken met een ander. En kun je een ander inspireren.

Leer jezelf goed kennen and step up your game! 

Alleen jij kunt het doen!

Alles wat je hiervoor nodig hebt, dat zit al in je. Ik kan je helpen het er uit te halen , maar jij moet er voor gaan. Hier kun jij het verschil gaan maken.

Ben jij een A-merk of een huismerk?

Een A-merk heeft een goede reputatie en straalt kwaliteit, status en zekerheid uit. Daardoor is een A-merk van hoge toegevoegde waarde en wordt de prijs van het A-merk ondergeschikt. Dus kom op. Become a Business Badass en word het A-merk in jouw business!

“The A-Brand Program” is een online programma waarbij ik je met een helder stappenplan aan de hand neem om vol focus en vol vertrouwen aan de slag te gaan met creatieve marketing en slimme sales technieken.

In 3 maanden tijd leer je stap voor stap om een magneet te worden voor jouw A-klant, zodat je succesvoller en met meer plezier gaat ondernemen. Als een leider. Van jouw merk naar A-merk! 

De investering bedraagt € 2.450,- en is in 1 of 3 termijnen (3 x € 850,-) te voldoen.

Ben jij toe aan een complete transformatie? Een Ultiem programma? Completer dan compleet? Waarin jij binnen 3 maanden totally ready bent to Rock Your Business?

Yes count me in!

The A-Brand Program

2450,-betaling in 1 termijn

The A-Brand Program

850,-betaling in 3 termijnen

Prijzen zijn exclusief btw

Referentie Not Another Businesscoach

“Toen ik aan dit traject Anouk begon dacht ik: Er zit zoveel in mijn hoofd. Hoe ga ik het in godsnaam doen? Maar dit traject geeft mij richting. Geeft mij focus. Anouk stroomlijnt mijn ideeën. Ik leer vooral dat ik lef mag hebben. Dat je groots mag denken. Ik zet zoveel stappen dankzij Anouk! Ik durf me nu meer uit te spreken. Ik kom in een hele positieve flow! En heb zoveel inspiratie. Ik word er blij van. Anouk laat zien dat het echt mogelijk is om het A-merk te worden!”

Esther Mars, Kanker, hoe dan?!
Regeltante 2.0 - Maxime Tauran

“Mijn bedrijf moest een A-merk worden, daarom ben ik deze ontdekkingsreis aangegaan met Anouk. Door haar traject te volgen ben ik begonnen bij wie ik ben en is mijn bedrijf een verlengstuk van mijzelf geworden. Anouk denkt altijd met heel veel positieve energie, geduld en creatieve ideeën mee in mijn bedrijf. Elke 1 op 1 sessie geeft vuurwerk. Vuurwerk om weer mooie nieuwe dingen te durven doen. Ik raad het iedereen aan om Anouk als businesscoach te kiezen. Zij is degene die jou helpt om tot een next level business te komen en jou en je bedrijf in hun kracht te zetten.”

Maxime Tauran, Regeltante 2.0
Estherz - Esther Zuiderveld

“Door het traject van Anouk ben ik veel dichter bij mijzelf gaan staan. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn diepste verlangens zijn en waardoor ik aan ga staan. Ik heb geleerd hoe ik de juiste draai te geven aan de knoppen bij mijzelf en bij mijn business.”

Esther Zuiderveld, Esthrz the Label
Beocca Bags - Daisy Vermeer

“Anouk doet haar naam eer aan in de rol van ‘BRAND ACTIVATOR’! Ze weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Via de werkboeken die zij wekelijks met je deelt ga je stap voor stap aan de slag met jouzelf en je merk, van fundament tot aan het rocken van je A-merk! Ik vind het een hele fijne manier om alle ideeën die ik in mijn hoofd heb, op een gestructureerde manier op papier te zetten en nieuwe inzichten te verwerven. Zo weet ik nu nog beter waar mijn eigen kracht en passie ligt en kan ik dit gaan inzetten om mijn eigen A-merk te gaan rocken!”

Daisy Vermeer, BEOCCA bags