Anouk Kral - anoukkral.com

The A-Brand Program

Wil jij groeien met je bedrijf?

Ben jij toe aan de volgende stap om je verder professionaliseren en te zorgen voor meer vastigheid, structuur en focus?

Je weet dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe je dit er uit kunt halen en waar je moet beginnen?

The next step

Hoewel je je werk inhoudelijk heel leuk vindt, blijft het ondernemen, en met name het verkoopgedeelte een struggle. Bij anderen lijkt dit soms zo moeiteloos te gaan. Die zijn met veel meer rust, plezier en ontspanning aan het ondernemen. Jij zou ook graag structureel meer klanten willen aantrekken en meer omzet willen binnen halen. En niet zomaar klanten, maar jouw A-klanten.

Maar jezelf zo uitgesproken op de kaart zetten, zo prominent aanwezig zijn en leuren met je diensten. Het voelt gewoon niet goed. Zo opdringerig. Je hele hebben en houden maar delen op social media. Wie zit daar nou op te wachten? Het liefste zou je klanten gewoon aantrekken als een magneet.

Profileer je als een A-merk

THE A-BRAND PROGRAM

Beter in je business worden, professionaliseren en meer plezier halen uit het verkopen van je diensten, dat begint bij het begin. En dat begin, dat ben jij.

Goud in handen

Als je jezelf goed kunt profileren, je A-klant helder voor ogen hebt, en je verhaal goed kunt overbrengen, dan heb je goud in handen. Dan kun je een connectie maken met je klant. En ga je heel aantrekkelijk worden voor jouw eigen A-klant. Maar het begint allemaal bij jou.

Het is de belangrijkste les die ik heb geleerd. En dit is echt mijn overtuiging. De weg naar succes is in verbinding staan met jezelf. Pas dan kun je een verbinding maken met een ander. En kun je een ander inspireren.

Leer jezelf goed kennen and step up your game! 

Alleen jij kunt het doen!

Alles wat je hiervoor nodig hebt, dat zit al in je. Ik kan je helpen het er uit te halen , maar jij moet er voor gaan. Hier kun jij het verschil gaan maken.

Ben jij een A-merk of een huismerk?

Een A-merk heeft een goede reputatie en straalt kwaliteit, status en zekerheid uit. Daardoor is een A-merk van hoge toegevoegde waarde en wordt de prijs van het A-merk ondergeschikt. Dus kom op. Become a Business Badass en word het A-merk in jouw business!

“The A-Brand Program” is een online programma waarbij ik je met een helder stappenplan aan de hand neem om vol focus en vol vertrouwen aan de slag te gaan met creatieve marketing en slimme sales technieken.

In 3 maanden tijd leer je stap voor stap om een magneet te worden voor jouw A-klant, zodat je succesvoller en met meer plezier gaat ondernemen. Als een leider. Van jouw merk naar A-merk! 

De investering bedraagt € 2.400, en is in 1 of 3 termijnen (3 x 850) te voldoen.

Ben jij toe aan een complete transformatie? Een Ultiem programma? Completer dan compleet? Waarin jij binnen 3 maanden totally ready bent to Rock Your Business?

Yes count me in!

The A-Brand Program - 1 termijn

2400eurexcl. btw

The A-Brand Program - 3 termijnen

3 x 850eurexcl. btw
Referentie Not Another Businesscoach

“Toen ik aan jouw traject begon dacht ik. Er zit zoveel in mijn hoofd. Hoe ga ik het in godsnaam doen? Maar jouw traject geeft mij richting. Geeft mij focus. Je stroomlijnt mijn ideeën. Ik leer enorm van jou dat je lef mag hebben. Dat je groots mag denken. Ik zet zoveel stappen door jou! Ik durf me nu meer uit te spreken. Ik kom in een hele positieve flow! En heb zoveel inspiratie. Ik word er blij van. Ik kijk elke week helemaal uit naar de volgende module. Jij laat zien dat het mogelijk is om het A-merk te worden!”

Esther Mars, Kanker, hoe dan?!
Regeltante

Toen ik begon met mijn bedrijf wist ik: Mijn bedrijf moet een A-merk worden. Niet een bedrijf zoals ieder ander, maar een met meerwaarde. Deze ontdekkingsreis ben ik aangegaan met Anouk. Door haar programma te volgen ben ik begonnen bij wie ik ben en is mijn bedrijf een verlengstuk van mijzelf geworden. Anouk denkt altijd met heel veel positieve energie, geduld en creatieve ideeën mee in mijn bedrijf. Elke sessie die ik met haar heb geeft vuurwerk. Vuurwerk om weer mooie nieuwe dingen te durven doen. Maar ze durft ook op de rem te trappen: “Niet alles hoeft in éen keer een succes te zijn. En niks ligt vast”. Het was een bijzondere reis die ik niet zonder Anouk had willen nemen. Ik raad het een ieder aan om Anouk als businesscoach te kiezen. Zij is degene die jou helpt om tot een next level business te komen en jou en je bedrijf in hun kracht te zetten.

Maxime Tauran, Regeltante 2.0