Anouk Kral - anoukkral.com

To all ambitious women out there!

 • Ben jij er klaar voor te gaan groeien met je bedrijf?
 • Wil jij je verder professionaliseren?
 • Verlang je naar meer vastigheid, structuur en focus?
 • Wil jij leren hoe je jouw merk krachtig kunt positioneren?
 • Weet je dat er meer in je zit, maar niet hoe je dit er uit kunt halen?

Join the A-Brand Program

Als je wilt knallen met je business, dan moet je weten hoe je het spel moet spelen. Elk merk heeft een sterke fundering nodig en een heldere geest, zodat je:

 • Weet wat je prioriteit moet geven.
 • Weet hoe je aan de knoppen kunt draaien.
 • Weet hoe je een onweerstaanbaar aanbod kunt doen.
 • Weet welke verkooptechnieken je kunt toepassen.
 • Weet wat er onmisbaar is in een sterke marketingstrategie.
 • Weet hoe je je kunt profileren als een A-merk.

Profileer je als een A-merk

THE A-BRAND PROGRAM

Focus aanbrengen, professionaliseren en meer plezier halen uit het verkopen van je diensten, dat begint bij het begin. En dat begin, dat ben jij.

Focus

Als je jezelf goed kunt profileren, je A-klant helder voor ogen hebt, en je boodschap goed kunt overbrengen, dan heb je goud in handen. Dan kun je een connectie maken met je klant. En ga je heel aantrekkelijk worden voor jouw eigen A-klant. Maar het begint allemaal bij jou.

A-Brand Methode

Het is de belangrijkste les die ik heb geleerd. Ik heb er mijn A-Brand Methode op gebaseerd.  De weg naar succes is in verbinding staan met jezelf. Pas dan kun je een verbinding maken met een ander. En kun je een ander inspireren.

Leer jezelf goed kennen and step up your game! 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Alles wat je hiervoor nodig hebt, dat zit al in je. Mijn methode helpt je het er uit te halen, maar jij moet er voor gaan. 

Have the guts to be you

Een A-merk heeft een goede reputatie en straalt kwaliteit, status en zekerheid uit. Daardoor is een A-merk van hoge toegevoegde waarde en wordt de prijs van het A-merk ondergeschikt. Dus kom op. Become a Business Badass en word het A-merk in jouw business!

“The A-Brand Program” is een online programma waarbij ik je met een helder stappenplan aan de hand neem om vol focus en vol vertrouwen aan de slag te gaan met creatieve marketing en slimme sales technieken.

In 3 maanden tijd leer je stap voor stap om een magneet te worden voor jouw A-klant, zodat je succesvoller en met meer plezier gaat ondernemen. Als een leider. Van jouw merk naar A-merk! 

De investering bedraagt € 2.450,- en is in 1 of 3 termijnen (3 x € 850,-) te voldoen (ex btw).

Yes count me in! Klik hieronder om direct te starten. 

The A-Brand Program

2450,-
 • als je in 1 keer betaalt

The A-Brand Program

850,-
 • Als je in 3 keer betaalt

PS: Eerst even sparren?

Eerst even samen sparren om te kijken of het iets voor jou is? No problem. Elke week geef ik een gratis sparringsgesprek weg. We plannen een gesprek in via zoom. We sparren over je business en bespreken je dromen, je verlangens, je knelpunten, waar je tegen aan loopt en naar toe wilt. Ik kijk samen met jou wat voor jou de meest logische eerstvolgende stap is. Als ik denk dat mijn programma niet meteen geschikt is voor waar jij nu staat, dan vertel ik je dat ook.

Sound appealing to you? Vraag dan nu een sparringgesprek aan!

Even sparren!
Anouk Kral Coco Chanel

What the A-team says about me…

esther zuiderveld a brand

“Door het traject van Anouk ben ik veel dichter bij mijzelf gaan staan. Ik heb inzicht gekregen in wat mijn diepste verlangens zijn en waardoor ik aan ga staan. Ik heb geleerd hoe ik de juiste draai kan geven aan de knoppen bij mijzelf en bij mijn business.”

Esther Zuiderveld, Esthrz the Label

“Anouk doet haar naam eer aan in de rol van ‘BRAND ACTIVATOR’! Ze weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Via de werkboeken die zij wekelijks met je deelt ga je stap voor stap aan de slag met jouzelf en je merk, van fundament tot aan het rocken van je A-merk! Ik vind het een hele fijne manier om alle ideeën die ik in mijn hoofd heb, op een gestructureerde manier op papier te zetten en nieuwe inzichten te verwerven. Zo weet ik nu nog beter waar mijn eigen kracht en passie ligt en kan ik dit gaan inzetten om mijn eigen A-merk te gaan rocken!”

Daisy Vermeer, BEOCCA bags

“Mijn bedrijf moest een A-merk worden, daarom ben ik deze ontdekkingsreis aangegaan met Anouk. Door haar traject te volgen ben ik begonnen bij wie ik ben en is mijn bedrijf een verlengstuk van mijzelf geworden. Tijdens de wekelijkse Q&A’s denkt Anouk altijd met heel veel positieve energie, geduld en creatieve ideeën mee in mijn bedrijf. Dat geeft altijd weer vuurwerk om mooie nieuwe dingen te durven doen. Ik raad het iedereen aan om The A-Brand Program te volgen. Anouk is degene die jou helpt om tot een next level business te komen en jou en je bedrijf in hun kracht te zetten.”

Maxime Tauran, Regeltante 2.0

“The A-Brand Program en de manier waarop Anouk coacht is voor mij echt een toevoeging, omdat ik nu effectiever en meer gefocust kan ondernemen. Dit geeft mij rust en structuur. Deze heldere focus helpt mij mijn doelen sneller te bereiken.”

Charlotte van der Lei, City Laser Company
a brand training esther

“Toen ik aan dit traject Anouk begon dacht ik: Er zit zoveel in mijn hoofd. Hoe ga ik het in godsnaam doen? Maar dit traject geeft mij richting. Geeft mij focus. Het stroomlijnt mijn ideeën. Ik leer vooral dat ik lef mag hebben. Dat ik groots mag denken. Ik zet zoveel stappen dankzij het programma van Anouk! Ik durf me nu meer uit te spreken. Ik kom in een hele positieve flow! En heb zoveel inspiratie. Ik word er blij van. Anouk laat zien dat het echt mogelijk is om een A-merk te zijn!”

Esther Mars, Kanker, hoe dan?!
Leonie Kuizenga

“Samenwerken met Anouk is erg fijn. Ze komt met leuke ideeën, weet precies wat ze wil en bereidt tevens alles goed voor met daarnaast aandacht voor detail. Tegelijkertijd geeft ze me de ruimte voor mijn eigen invulling en creativiteit en komen we eigenlijk altijd tot een heel goed en sterk eindresultaat.”

lilly and the city virtual assistant anouk kral

“Hoe ik onze samenwerking het beste kan omschrijven? There’s never a dull moment! Ze blijft me businesswise (smart but so sofisticated) en als persoon (down to earth but vol zelfspot) verrassen.  Dit is dan ook precies de reden waarom ik super blij, trots en dankbaar voor onze samenwerking ben!”

Lianne Smid, Lilly and the City
Korien Thiewes

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik met lef mag gaan ondernemen. Je bent voor mij de wind in de rug, een motivator én een activator, die met haar jaren lange ervaring in de marketing en merkactivatie ook nog eens weet waar ze het over heeft.

Jouw online programma heeft me als ondernemer dichterbij mezelf gebracht waardoor ik nog meer ben gaan ondernemen vanuit mijn hart!

Korien Thiewes, Brendd Brain and Nails